//
کدخبر: ۸۸۴۵۷ //
تمام مدعیان باید در انتخابی تیم ملی شرکت کنند

رسول خادم : نگرانی‌هایم بیشتر از قبل شده است/ با سکوت مشکلات حل نمی‌شود

رییس فدراسیون کشتی گفت: نگرانی‌هایم خیلی بیشتر از قبل شده و هیچ دلیلی وجود ندارد که از مواضع قبلی‌ام عقب نشینی کنم.

رسول خادم : نگرانی‌هایم بیشتر از قبل شده است/ با سکوت مشکلات حل نمی‌شود
به گزارش فرتاک نیوز،

رسول خادم درباره بازگشت مجدد به فدراسیون کشتی، اظهار کرد: از مردم عزیزی که در دوره ای که بنده از فدراسیون جدا شده بودم، محبت کردند و پیگیر بازگشتم بودند تشکر می‌کنم. همچنین جا دارد از جامعه کشتی کشور و مجمع فدراسیون که اگر خواست و محبت آنها نبود این بازگشت اتفاق نمی افتاد صمیمانه تشکر کنم.

رییس فدراسیون کشتی افزود: ما بازی‌های آسیایی جاکارتا و مسابقات جهانی کشتی را با دو ماه با فاصله نسبت به یکدیگر پیش رو داریم که زمان مناسب تری نسبت به دوران  گذشته است و می‌توانیم تیم‌های  ملی را آماده حضور در این رویدادها کنیم. انتخابی مرحله نخست تیم‌های ملی برگزار شد و مرحله نهایی انتخابی نیز با حضور تمامی کشتی‌گیران واجد شرایط 21 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. نفراتی که از انتخابی مرحله اول مجوز دریافت کرده‌اند به همراه چهره‌های شاخص کشتی همگی باید در مرحله نهایی انتخابی به روی تشک بروند.

وی با بیان این که مبنای اصلی انتخاب نفرات تیم‌ ‌ملی نتایج آنها در رقابت های انتخابی است، تصریح کرد: اما کادرهای فنی تیم‌ ‌ملی این اختیار را دارند در صورتی که تشخیص دهند نتایج کشتی‌گیران آنها را اقناع نکرده، نسبت به برگزاری رقابت انتخابی درون اردویی یا اعزام کشتی‌گیران مدنظرشان به مسابقات بین‌المللی اقدام کنند تا ترکیب تیم‌ ‌ملی را به دست بیاورند.

خادم افزود: در شرایطی تیم‌ های ملی عازم بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی می‌شوند که در هر وزن نیاز به دو نماینده داریم، اما ممکن است بر اساس تصمیم کادر فنی در یک وزن یک کشتی‌گیر را به هر دو رویداد اعزام کنیم.

رییس فدراسیون کشتی‌ که مهمان تلفنی برنامه "رادیویی تهران ورزشی" از رادیو تهران بود، در پاسخ به این سوال که آیا با وجود بازگشت به فدراسیون کشتی کماکان نگرانی های گذشته را دارید و یا این که آنها تا حدودی رفع شده است، گفت‌: خیر. نگرانی من خیلی بیشتر از قبل شده است. این که به فدراسیون باز گشته ام هیچ دلیلی ندارد از مواضع قبلی‌ام عقب نشینی کنم و یا به این معنا باشد که مشکلات کشتی حل شده است. وقتی مجمع فدراسیون دو مرتبه استعفای این حقیر را نپذیرفتند، احساس کردم ممکن است هزینه سنگینی به کشتی تحمیل شود. وظیفه‌ام این بود که در کنار این عزیزان بایستم و به کار ادامه‌ دهم. در حال‌ حاضر با مسائلی روبرو هستیم که مسائل ملی ما محسوب می‌شود. هنوز هیچ پاسخی از شورای عالی امنیت ملی برای جلوگیری از محرومیت و تعلیق احتمالی کمیته‌ بین‌المللی المپیک علیه کشتی ایران به خاطر عدم رویارویی کشتی‌گیرانمان با نمایندگان رژیم صهیونیستی دریافت نکرده‌ایم.

رییس فدراسیون کشتی با تاکید بر این که مطمئنا این سکوت نه به نفع قهرمانان ما و نه ورزش ایران و نه فضای سیاسی کشور است، افزود:  با سکوت این مساله حل نمی‌شود و ما نمی‌توانیم زمان را متوقف کنیم. با توجه به مناسبات جدید در کمیته‌ بین‌المللی  المپیک، با افزایش محرومیت‌ها در مسیر قهرمانانان و ورزشکارانمان روبرو خواهیم شد . همان طور که بارها متذکر شده ام رییس کمیته‌ بین‌المللی  المپیک از پیگیری جدی این موضوع اخیرا خبر داد و اعلام کرد رژیم صهیونیستی برای دفاع از حقوق ورزشکارانش و این که چرا یکسری کشورها مانع موفقیت ورزشکاران این رژیم می‌شوند خواستار پیگیری IOC شده است. ما هم به دنبال این موضوع از شورای عالی امنیت ملی تقاضا کردیم که به دستگاه دیپلماسی کشور تکلیف کند که از حقوق ورزشکاران ما در این موضوع دفاع کند.

 وی درباره اظهارات شاهرخ شهنازی، دبیر کل کمیته ملی المپیک مبنی بر این که قرار است برای هماهنگی‌جلساتی در داخل کشور برای جلسه با IOC برگزار شود، گفت‌: چیزی که مهم است، این است که کمیته ملی المپیک به عنوان مرجعیت ورزش در داخل کشور باید در جلسات حضور داشته باشد، اما  این کار خیلی فراتر از توان کمیته ملی المپیک یا یک شخص و نهاد است. حتما نمایندگان  کار بلد از وزارت امور خارجه و دستگاه‌های امنیتی نیز باید در این راه کمک کنند و حضور داشته باشند. این یک کار تیمی است همان طور که آنها با یک کار برنامه‌ریزی شده و تیمی علیه  ما در حال‌ فعالیت هستند. دستگاه دیپلماسی ما نیز باید با تیمی قوی وارد کار شود.

رییس فدراسیون کشتی‌ خاطر نشان کرد: 35 سال است که قهرمانان ملی ما تصمیم مسئولان سیاسی نظام را انجام می‌دهند و فداکارانه ایثار می‌کنند و با محرومیت‌های سنگین مواجه می‌شوند که این محرومیتها به هیچ وجه مورد قبول ما و مردم نیست. قرار باشد رجال سیاسی و دستگاه دیپلماسی در این شرایط سکوت کنند، پس زمانی که قهرمانان ما با محرومیت چند ساله مواجه شوند و کشتی تعلیق شود می‌خواهند بیایند کمک کنند؟ چه کمکی می‌توانند در آن شرایط داشته باشند؟ به صراحت می گویم که قهرمانان ملی ما در حال‌ حاضر بسیار ‌دقیق دنبال می‌کنند تا ببینند در این شرایط سخت که زجر و زحمت زیادی متحمل می‌شوند تا برای کشور افتخار آفرینی کنند، آیا از سوی دستگاه دیپلماسی و رجال سیاسی که تصمیم گیر مواضع سیاسی کشور در جهان هستند، مورد حمایت قرار می‌گیرند؟

دارنده مدال‌های طلا جهان و  المپیک ، افزود: هر چه به مسابقات جهانی کشتی در رده‌های سنی مختلف  نزدیک تر می شویم و تهدیداتی که ممکن است در این مسابقات برای کشتی‌ ما رخ دهد ، زمان را از خودمان برای کمک به قهرمانانمان می گیریم و این به نفع ورزش کشور نخواهد بود.

وی درباره ادامه‌ انتقادات از وزارت ورزش و جوانان و این که به نظر می‌رسد مشکلات موجود میان وی و وزارت ورزش و جوانان بخش دیگری از مشکلات پیش رو است، گفت‌: وزارت ورزش و جوانان  مجبور است من را مدت دیگری تحمل کند. اجازه بدهید در این رابطه بیشتر صحبت نکنم. امیدوارم دستگاه ورزش نهایت تلاش را برای تمام رشته‌های ورزشی و نه فقط کشتی تا رویدادهای پیش رو به کار گیرد تا قهرمانان ما با دغدغه‌ کمتر این مسیر سخت و پر حاشیه را به خوبی طی کنند.

خادم در ادامه‌ و در پاسخ به این سوال که برخی از منتقدان فدراسیون کشتی معتقد هستند از آنجا که کشتی ایران به مرحله ای رسیده است که فقط دو یا سه کشتی‌گیر خوب دارد، خادم دوست دارد فدراسیون کشتی را به هر شکل ممکن رها کند، خاطر نشان کرد: البته اعتقاد ندارم کشتی ما به چنین مرحله ای رسیده است. شاید کار ورزش قهرمانی برای تمام کشورها در تمامی رشته‌های ورزشی به این شکل باشد که در دوره‌هایی فقط یکسری ستاره ظهور کنند و نتایج بسیار خوبی را کسب کنند، اما کشتی ما ظرفیت‌های فنی خود را دارد و آن را حفظ کرده و با برنامه‌ریزی که در حال‌ انجام است حتما این امکان را دارد که از جایگاه خود در جهان محافظت کند. ممکن است در دوره مدیریت من یا هر فرد دیگری نتایج مطلوبی که مورد انتظار است، به دست نیاید که بر اثر ضعف مدیریت یا عملکرد خود کشتی‌گیران باشد، اما دلیلی ندارد که بگوییم کشتی ما تمام شده است.

سرمربی تیم‌ ‌ملی کشتی آزاد با بیان این که  در تمامی کشور ظرفیت‌های بسیار خوبی برای ورزش کشتی وجود دارد، گفت‌: روز گذشته (یکشنبه)‌ در اندیمشک در سالنی کوچکی حضور داشتم که 300 مدال آسیایی و جهانی طی سال‌های گذشته از دل این سالن بیرون آمده است، پس ببینید که یک شهر کوچک در استان خوزستان ما که با محرومیت‌های زیادی هم دست و پنجه نرم می‌کند چنین پتانسیلی دارد. در کشتی فراز و نشیب زیادی است، اما این امیدواری وجود دارد که کشتی کماکان موفقیت‌های زیادی را کسب کند. قطعا خانواده‌ کشتی مردان بزرگی دارد که خیلی بهتر از من می‌توانند کشتی را اداره کنند تا ان‌شاء‌الله کشتی مثل همیشه برای مردم موفقیت‌های زیادی به دست بیاورد.

رییس فدراسیون کشتی در ادامه‌ درباره ارائه کارنامه مالی فدراسیون کشتی‌ طی چهار سال گذشته و انجام 385 میلیارد تومان هزینه طی چهار سال گذشته، گفت‌: طبیعتا ورود نقدی بخشی از طریق کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و جوانان و بخش دیگر نیز توسط ‌اسپانسر انجام شده است، اما حجم فعالیت‌ها و مسابقات بین‌المللی کشتی که در ایران برگزار شده، مانند جام تختی، جام جهانی و رقابت‌های دیگر، هزینه‌های سنگین خودش را دارد. از طرفی حجم مسابقات داخلی و ملی ما چندین برابر شده و ما خیلی از هفته‌ها مجبور هستیم به جای پنجشنبه و جمعه مسابقات را در روزهای دیگر نیز برگزار کنیم تا به اتمام برسند که برگزاری همه این رقابت‌ هزینه‌های زیادی را تحمیل می‌کند.

خادم افزود: طبیعی است فدراسیون برای پوشش هزینه این حجم از مسابقات و رویدادها تلاش کند و از طریق ارتباط با بخش‌های مختلف اعتبار مورد نیاز را مهیا کند و همچنین از توان خود و اعتبار کشتی برای برقراری تعامل و پوشش هزینه‌ها استفاده کند.  175 میلیارد تومان هزینه فدراسیون در سال 96 بود که نزدیک به 130 میلیارد تومان آن عملکرد برنامه – هزینه ای ما بوده است و حدود 20 میلیارد تومان به صورت نقدی به حساب فدراسیون پول واریز شده است. بقیه این مبلغ را فدراسیون توانسته بر دوش علاقمندان و دوستان کشتی بگذارد تا برنامه‌های فدراسیون را با هزینه‌های خودشان تامین کنند. با توجه به شرایط اقتصادی فعلی کشور این که فدراسیون توانسته این حجم از هزینه‌ها را با تعامل با بخش‌های مختلف تامین کند، ارزشمند است.

خادم در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد با توجه به مشکلات موجود وی بار دیگر اقدام به ترک فدراسیون کند، گفت‌: وقتی رفتم، واقعا نرفتم که بر گردم و در حال‌ حاضر هم که بازگشتم نیامده‌ام که بار دیگر فدراسیون را رها کنم. حضور ما در جایگاه مدیریتی تا زمانی مثمرثمر است که بتوانیم کار کنیم و به وظایفمان عمل کنیم. یکسری موانع در کار اجرایی وجود دارد که طبیعی است، اما بر طرف کردن یکسری موانع وظیفه دستگاه مسئول و رجال سیاسی است که باید در این راه کمک کنند. اگر آنقدر موانع وجود داشته باشد که نتوانیم کار کنیم بنابراین نیازی به حضور ما نیست، چه الان و چه چهار سال دیگر. تلاش می‌کنیم با کمک مردم و علاقمندان به کشتی این موانع را برداریم تا به موفقیت برسیم، اما موانعی که لازم است رجال سیاسی و مسئولان پیش قدم شوند باید به کمک ما بیایند تا آنها را بر طرف کنیم.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ايسنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۸۸۴۵۷ //
ارسال نظر