خطرات و عوارض استفاده طولانی مدت از هندزفری|به این دلایل زیاد از هندزفری استفاده نکنید
استفاده طولانی مدت از هندزفری می تواند عوارض و خطرات جدی برای بدن داشته باشد، همچنین آسیب های بسیاری را به گوش می رساند.
پزشکان در مورد استفاده طولانی مدت از هندزفری و اتفاقاتی که برای گوش شما می افتد و مشکلات احتمالی ، هشدار می دهند. بی شک استفاده از هندزفری بسیار راحت است، آن ها برای بیرون کار کردن، آرامش پیدا کردن و یا حتی خلاص شدن از شر یک همکار مزاحم عالی هستند اما علاوه بر این فواید همچنین می توانند ناسالم یا حتی خطرناک باشند.
جدی ترین آسیب هندزفری ها بر روی شنوایی است و مطالعات نشان می دهد که گوش دادن به موسیقی با هندزفری، اغلب با صدا های زیاد می تواند منجر به کاهش شنوایی دائمی شود که در این قسمت از نمناک در مورد بعضی از عوارض استفاده طولانی مدت از هندزفری و اتفاقاتی که باعث پیشگیری خواهند شد، صحبت خواهیم کرد :
5 مشکل و عوارض احتمالی که در اثر استفاده طولانی مدت از هندزفری ها ایجاد می شود، عبارتند از:
1. آسیب به شنوایی :
اگر شما بیش از حد و برای طولانی مدت از هندزفری یا هدست استفاده می کنید و یا با صدای بلند به موسیقی گوش می دهید، به شنوایی خود آسیب خواهید رساند. در نظر داشته باشید که موتور سیکلت و اره برقی حدود 100 دسیبل (واحد اندازه گیری شدت صدا را تولید می کنند)، که می تواند در کمتر از 30 دقیقه به شنوایی آسیب برساند اما کسی که با هندزفری و در حدود 70 درصد از حداکثر صدا به موسیقی گوش می دهد، حدود 85 دسیبل است که به مرور زمان باعث کاهش شنوایی خواهد شد.
افت شنوایی ناشی از صدای بلند ؛ خوشبختانه تا زمانی که اقدامات مناسب انجام می شود، کاملا قابل پیشگیری است.
برای استفاده از هندزفری قانون 60.60 را در نظر بگیرید:با هندزفری، بیش از 60٪ از حداکثر صدا را گوش ندهید و بیشتر از 60 دقیقه نیز از آن استفاده نکنید.
2. احتمال ابتلا به عفونت گوش :
طبق قانون numero uno هیچ گاه هندزفریتان را باکسی به اشتراک نگذارید زیرا این یکی از ساده ترین راه ها برای انتقال باکتری های عفونی است اما با این وجود، هندزفری های مشترک، تنها راه عفونت گوش نیستند.
هدست ها و هدفون ها دمای گوش را افزایش می دهند که ممکن است باعث سایش پوست و ایجاد باکتری های مضر شوند. اگر شما یک جفت هدفون از کسی می خرید، مطمئن شوید قبل از استفاده آن ها را ضد عفونی کنید و به طور مرتب هدفون های خود را پاک کنید، حتی اگر هرگز کسی دیگر از آن ها استفاده نکرده باشد زیرا این کار طول عمر هندزفری را افزایش می دهد و از همه مهم تر ،گوش شما را تمیز نگه خواهد داشت.
3. کاهش توجه و افزایش بی امنیتی:
استفاده از هندزفری به صورت منظم و همیشگی ، ممکن است باعث شود که کمتر به محیط خارجی خود توجه کنید. برای مثال زمانی که کسی با صدای بلند تلاش می کند تا شما را متوجه خود کند.
برای امنیت بیشتر ، اگر در هنگام دوچرخه سواری یا پیاده روی از هندزفری استفاده می کنید، توجه داشته باشید که صدای موسیقی را کم کنید تا متوجه اتفاقات اطرافتان باشید.
4. افزایش سرگیجه :
سرگیجه "احساس عدم تعادل است" و اغلب با علائمی مانند؛ حالت تهوع و استفراغ همراه است . سرگیجه یکی از مشکلات گوش داخلی است که ممکن است از عفونت ها و یا بیماری گوش به وجود آید. همانطور که استفاده از هندزفری باعث سرگیجه می شود، استفاده صحیح از آن نیز ممکن است هرگز باعث ایجاد سرگیجه نشود پس به طور صحیح از آن استفاده کنید و زیاده روی نکنید.
5. قرار گرفتن در معرض تشعشع:
اگر از هدست بی سیم (بلوتوث) استفاده می کنید، بدن شما تحت تاثیر اشعه قرار می گیرد در حالی که تحقیقات نشان داده است این پرتوهای فرکانس پایین برای سلامت بدن بی خطر است. عقیده ها بر این است که احتمالا بدن ما تحت تاثیر تابش مضر قرار می گیرد.
در یک مطالعه که در سال 2018 انجام شد، سازمان بهداشت جهانی (WHO) دریافت که تابش پرتو فرابنفش بر روی موش های نر (RF) اثرات بیولوژیکی را ایجاد می کند که سرطان زا هستند. این یافته ها منجر به مطالعات بعدی در مورد اثرات RF، ، برای انسان شد.
سایر نکات
نگرانی عمومی در میان جامعه این است که استفاده از هندزفری ها و امثال آن ، با رعایت احتیاط های احتمالی امن است که در این قسمت چند ایده برای گوش دادن ایمن ارائه شده است :
- همیشه هندزفری های جدید و جعبه دار را خریداری و استفاده کنید. (آن ها را دست دوم نخرید.)
- صدای بیشتر از 50 درصد را برای حداکثر 90 دقیقه در یک زمان گوش ندهید.
- هنگام استفاده از هندزفری ، اطمینان حاصل کنید که اجزای پلاستیکی به راحتی بسته می شوند.
- گوشی های آن را به داخل گوش متصل نکنید.
- در حین راه رفتن یا رانندگی به موسیقی با صدای بلند گوش نکنید.
- اگر دچار سرگیجه یا مشکل در حفظ تعادل هستید، مراقبت های پزشکی را دنبال کنید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.