۲ وزیر راه و شهرسازی مهندسی انتخابات را برعهده گرفتند/ چهار وجه مشترک روسای ستاد قالیباف و پزشکیان چیست؟+ بیوگرافی
مسعود پزشکیان و محمد باقر قالیباف برای حضور در انتخابات روسای ستاد خود را از دو وزیر پیشین راه و شهرسازی انتخاب کردند.
![2 وزیر راه و شهرسازی مهندسی انتخابات را برعهده گرفتند/ چهار وجه مشترک روسای ستاد قالیباف و پزشکیان چیست؟+ بیوگرافی](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/Qy0AbuaCmaGW/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDyUgzRGJxjc1cGZ3vM-iFJE_oBnIHmGAlbIrI-F_GqBAJdFXUUYjjlsD0dLV3xuLqQHS3XWZxFj5ABC56oWB6IrkeaaI0pAy4/%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%DB%8C+%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF.jpg)
نادر دارستانی؛ بعد از اعلام اسامی کاندیداهای تایید صلاحیت شده چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران از سوی شورای نگهبان شاهد عبور 6 نفر از فیلتر این شورا بودیم تا رقابت خود برای رسیدن به ساختمان پاستور را آغاز کنند.
محمد باقر قالیباف، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، مصطفی پورمحمدی،سید امیر قاضی زاده هاشمی و علیرضا زاکانی 6 کاندیدایی بودند که بخت خود رابرای انتخاب شدن و رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری آزمایش خواهند کرد.
نکته قابل توجه در بین کاندیداها رقابت قالیباف و پزشکیان بر سر انتخاب رئیس ستاد میباشد که علی نیکزاد به عنوان رئیس ستاد انتخابات دکتر محمد باقر قالیباف و از سویی دیگر علی عبدالعلی زاده به عنوان رئیس ستاد دکتر مسعود پزشکیان معرفی گردیدند.
اما نکته قابل توجه دو رئیس ستاد معرفی شده در جایی است که آنها چهار وجه اشتراک بزرگ دارند که شاید کمتر کسی به آن توجه کرده است.
وجه مشترک این دو رئیس ستاد در چهار مورد است که می تواند قابل توجه باشد:
1- هر دو نفر آذری زبان هستند.
2- هر دو نفر سابقه استانداری در کارنامه آنها به چشم می خورد .
3- هر دو نفر سابقه نمایندگی مجلس شورای اسلامی دارند.
4- هر دو نفر سابقه وزارت راه و شهرسازی دارند.
در آذری بودن و هم چنین وزارت در راه و شهرسازی میباشد که میتواند قابل توجه باشد. که در این نوشتار به معرفی کوتاهی از این دو نفر خواهیم پرداخت.
مهندس علی عبدالعلی زاده:
علی عبدالعلیزاده (زاده ۱۳۳۳ ارومیه) سیاستمدار، کارشناس اقتصادی و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است. وی در ادوار دوم و سوم مجلس شورای اسلامی، به عنوان نماینده ارومیه در مجلس حضور داشت، در فاصله سالهای ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ استاندار آذربایجان شرقی بود و در دو دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی، از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ به عنوان وزیر مسکن و شهرسازی فعالیت نمود. وی در دولت روحانی مدتی به عنوان رییس هیات مدیره شستا و همچنین مشاور عالی وزیر کشور بود.
علی نیکزاد:
علی نیکزاد ثمرین (زادهٔ ۸ شهریور ۱۳۴۴)[۲] سیاستمدار اصولگرا و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است که هماکنون در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی بهعنوان نایبرئیس دوم مجلس و نماینده اردبیل، سرعین، نمین و نیر فعالیت میکند.
همچنین از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، نایبرئیس اول و از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ نایبرئیس دوم مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم بوده است. وی در انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ مجدداً به عنوان نماینده مردم اردبیل در مجلس دوازدهم انتخاب شد .
وی پیشتر بهعنوان وزیر راه و شهرسازی، وزیر مسکن و شهرسازی، سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سرپرست وزارت راه و ترابری و رئیس هیئت مدیره گروه توسعه ساختمان تدبیر (وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام) فعالیت میکرد.
وی در دولت نهم، از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ استاندار اردبیل بود. نیکزاد در دولت دهم از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ وزیر مسکن و شهرسازی بود و با حفظ سمت، از ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ نیز سرپرستی وزارت راه و ترابری را برعهده داشت و پس از ادغام دو وزارتخانه، در فاصله سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ نیز به عنوان وزیر راه و شهرسازی فعالیت میکرد. وی در سال ۱۳۹۱ برای مدتی کوتاه نیز سرپرستی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برعهده داشت.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.