افسردگی، حاصل بی خوابی زیاد دانشجویان
یک مشاور گفت: افزایش بیخوابی در دانشجویان منجر به افسردگی ودرنهایت خودکشی می شود.
لیلا جبلی مشاور و روانشناس در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که کمبود خواب منجر به بروز مشکلات روانشناختی در دانشجویان میشود.
او افزود: هر یک شب بیخوابی به میزان قابل توجهی در بروز استرس، اضطراب و در نهایت افسردگی دانشجویان تأثیر میگذارد.
جبلی گفت: مشکلات بیخوابی در دانشجوها بر سلامت روان آنها آثار منفی به جای میگذارد و تبعات بسیاری در پی دارد.
او ادامه داد: افزایش بیخوابی در دانشجویان و ابتلا آنها به افسردگی منجر به بروز رفتارهایی مانند خودکشی در این دسته از دانشجویان میشود.
این مشاور ابراز کرد: یافتهها نشان میدهد مشکلات سلامت روان در گروه سنی دانشجویان رایج است و متاسفانه به همین میزان خواب ناکافی در این گروه نیز بسیار رایج است.
او افزود:مددکاران که بیشترین آشنایی را با منابع حمایت اجتماعی دارند به کمک دانشجویان میآیند. اضطراب، افسردگی و مشکلات ارتباطی؛ مشکلات رایج دانشجویان است که گاه آن قدر وسیع و پیچیده میشوند که نیاز به مشاوره عمیق به وجود میآید.
این روانشناس گفت: مشاور به حل اکثر مشکلات شخصی، ارتباطی یا هویتی از جمله، اضطراب، استرس و افسردگی، مشکلات ارتباطی و خانوادگی، مشکلات جنسی و مسائل هویتی کمک میکند.
جبلی تصریح کرد: مشاوره میتواند به حل مشکلاتی مانند، سازگاری با فرهنگ جدید، مقابله با شرایط دشوار، تصمیمگیریها و انتخابهای سخت یا مشکلات خاص مانند اعتیاد کمک کند.
او گفت: مشکلات بیخوابی دانشجویان که از عوامل دیگری به وجود آمده است توسط مشاوران قابل پیگیری و درمان است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.