//
کدخبر: ۴۵۸۸۵۲ //

ماکارونی با سس قارچ: غذای محبوب و پرطرفدار با طعمی بی‌نظیر / طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ

ماکارانی با سس قارچ نوعی روش پخت ماکارانی گیاهی است که در آن ماکارانی با سسی از پیاز، قارچ، شیر و... پخته می‌شود و طعم بسیار دلچسبی دارد.

ماکارونی با سس قارچ: غذای محبوب و پرطرفدار با طعمی بی‌نظیر / طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ
به گزارش فرتاک نیوز،

ماکارانی یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب است که رقیب ندارد! کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که عاشق ماکارانی نباشد و از کودکان گرفته تا افراد سالخورده جزئی از خیل دل باختگان این غذا هستند.

ماکارانی ریشه ایتالیایی دارد و اصالت آن به این کشور برمی‌گردد که مهد پاستا و پیتزا است. اما در ایران ماکارانی به شکل دیگری پخته می‌شود و انقدر خوشمزه و جذاب است که خود ایتالیایی‌ها هم اگر یکبار آن را بخورند، عاشقش می‌شوند.

ماکارانی در ایران به شیوه سنتی با سسی از گوشت چرخ کرده و پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود و برخی دست به ابتکار زده‌اند و گاه با اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه‌ای به این مخلوط، آن را از شکل سنتی‌اش خارج کرده‌اند. به هرحال ماکارانی در هر حالتی خوشمزه است و ما می‌خواهیم در این مطلب طرز تهیه یک نوع ماکارانی جدید با سس قارچ را به شما آموزش بدهیم که حتما مشتری آن خواهید شد و در لیست غذای خانواده قرار می‌گیرد.

اگر دوست دارید این ماکارانی جدید و خوشمزه را همراه با ما در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

ماکارانی فرمی: ۱ بسته

قارچ: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

شیر: ۲۰۰ میلی لیتر

ماست ایسلندی: ۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم

جعفری تازه خرد شده: ۱ فنجان

طرز تهیه

برای درست کردن این ماکارانی خوشمزه ابتدا پیاز را پوست و خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید. وقتی پیاز کمی نرم و طلایی شد، قارچ‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن بریزید و صبر کنید تا آب قارچ کمی کشیده شود. داخل یک کاسه ماست ایسلندی و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد نشاسته ذرت را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید. وقتی آب قارچ کشیده شد، ترکیب ماست و شیر را به آن اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا سس قارچ با حرارت کم غلیظ شود. در مرحله بعد ماکارنی فرمی را با آب جوش بجوشانید، در حدی که ماکارانی کاملا له و پخته شود، سپس ماکارانی را آبکش کنید. جعفری تازه را داخل سس قارچ بریزید و وقتی آب ماکارانی کاملا کشیده شد، آن را به سس قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. در این مرحله ماکارانی خوشمزه شما با سس قارچ آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آن‌ها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه این غذا بهتر است از قارچ‌های ریز و دکمه‌ای استفاده کنید و قارچ را به صورت درسته داخل غذا بریزید.

۲ ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

۳ ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن استفاده کرد. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۸۸۵۲ //
ارسال نظر