بلاهایی که با کشیدن سیگار الکترونیکی انتظارتان را می کشند
رییس مرکز بهداشت سنندج با اشاره به خطرات بسیار سیگارهای الکترونیکی گفت:این نوع سیگارها هم حاوی نیکوتین و مواد سمی بوده که به شدت اعتیاد آور است و تاثیرات منفی روی مغز، به ویژه جوانان می گذارد.
دکتر محمد شاه ویسی رئیس مرکز بهداشت سنندج، به این موضوع که آیا "سیگار الکترونیک یا همان ویپ" یک جایگزین ایمن است یا خیر، پرداخت.
احتنال ابتلا به سرطان!
رئیس مرکز بهداشت سنندج با اشاره به اینکه بخار تولید شده توسط این سیگار حاوی مواد شیمایی است، افزود: این مواد شیمایی ممکن است برای ریه ها مضر باشند و برخی از این مواد باعث التهاب ریه، آسیب به سلول های ریه و حتی سرطان خواهد شد.
مشکلات تنفسی در کمین است!
به گفته وی استفاده طولانی مدت از سیگار الکترونیک ممکن است باعث بروز بیماری های مزمن ریوی، برونشیت و آسم شود.
دکتر شاه ویسی با اشاره به اینکه نیکوتین و دیگر مواد شیمایی در این سیگار باعث افزایش فشار خون میشود، گفت: افزایش فشار خون به مراتب تپش قلب و پیدایش مشکلات قلبی از دیگر عوارض مصرف سیگار الکترونیکی است.
مراقب باشید؛ خطر انفجار و آتش سوزی!
رئیس مرکز بهداشت سنندج بر این باور است که در برخی از دستگاه های سیگار الکترونیک به دلیل نقص در باتری ها حین استفاده، دچار انفجار یا آتش سوزی و ایجاد آسیب جدی میشوند.
آیا سیگار الکترونیک کاملا بیخطر است؟
شاه ویسی افزود:بسیاری از افراد به اشتباه فکر میکنند که سیگارهای الکترونیک کاملاً بیخطر هستند، در حالی که تحقیقات نشان دادهاند که این دستگاهها میتوانند به سلامت آسیب برسانند.
وی یادآور شد:در کل، اگرچه ممکن است بنظر برسد که سیگار الکترونیک کمتر از سیگارهای سنتی مضر باشد، اما باتوجه به اینکه جدیدتر از سیگار سنتی هستند و هنوز تحقیقات راجع به مضرات آنها تکمیل نشده و بسیاری از عوارض طولانی مدت آنها هنوز خود را بروز نداده اند و باید به عنوان خطری عمده برای سلامتی به شمار آیند و نباید به عنوان یک گزینه ایمن تلقی شوند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.