//
کدخبر: ۳۶۲۵۶ //

خارج شدن نیکوتین از بدن توسط این ویتامین ها

نیکوتین همچنین بدن شما را از مواد مغذی تهی می کند که شما باید در هنگامی که سیگار می کشید یا سیگار را ترک می کنید (و نیکوتین از بدنتان خارج می شود) آنها را جایگزین کنید.

خارج شدن نیکوتین از بدن توسط این ویتامین ها
به گزارش فرتاک نیوز،

نیکوتین به مرور زمان باعث وابستگی به مخدر شده و منجر به بروز علائم ترک در هنگام ترک سیگار می شود.

 

بعد از آنکه نیکوتین به ریه های شما می رود، وارد جریان خون شما شده و بخش های مختلف در سراسر بدنتان را تحت تاثیر قرار می دهد، از جمله مغز، قلب، رگ های خونی و هورمون های شما. سلول های عصبی در مغز باعث بروز احساسات دلپذیر ناشی از مصرف نیکوتین می شوند که باعث می شود بخواهید به سیگار کشیدن ادامه دهید.

 

نیکوتین همچنین بدن شما را از مواد مغذی تهی می کند که شما باید در هنگامی که سیگار می کشید یا سیگار را ترک می کنید (و نیکوتین از بدنتان خارج می شود) آنها را جایگزین کنید.

 

جایگزین کردن مواد مغذی

به گفته انجمن سرطان آمریکا، حتی زمانی که شما سیگار را ترک می کنید، نیکوتین برای ۳ تا ۴ روز در بدن تان باقی می ماند. بدن شما در ابتدا دوز معمولش از این ماده مخدر را می خواهد که به علائم ترک منجر می شود. ممکن است در عرض چند ساعت پس از ترک سیگار، آنها را تجربه کنید.

 

علائم ترک شما ممکن است به مدت ۳ روز یا بیشتر طول بکشد، چون نیکوتین و محصولات فرعی آن در بدنتان وجود دارند. این علائم عبارتند از اضطراب، تحریک پذیری، اختلالات خواب، مشکل در تمرکز و تغییرات خلق و خو. یک رژیم غذایی سالم به جایگزین کردن مواد مغذی که بدن شما در حین سیگار کشیدن از دست داده کمک می کند.

 

ویتامین ها می توانند به وسیله ترمیم آسیب ناشی از این ماده مخدر، در فرایند خارج شدن نیکوتین از سیستم شما در طول دوره ترک سیگار کمک کنند.

 

ویتامین C و E

با توجه به Medical News Today، سیگار کشیدن باعث کاهش جدی ویتامین E می شود اما ویتامین C، این روند کاهش را متوقف می کند. محققان در موسسه لینوس پائولینگ در دانشگاه ایالتی اورگان دریافتند که مصرف ۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین C در روز به محافظت از عملکرد ویتامین E در افراد داوطلب کمک کرد.

 

این ویتامین، از دست دادن ویتامین E را تا ۴۵ درصد در افراد سیگاری کاهش داد. ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان محافظ برای مبارزه با رادیکال های آزاد که به خاطر سیگار کشیدن در بدن افزایش می یابند، عمل می کند.

 

رادیکال های آزاد باعث آسیب سلولی در غشاهای ریه و سایر بافت ها می شوند. مصرف ویتامین C و E در حین سیگار کشیدن یا در طول دوره ترک سیگار، به بدن کمک می کند با آسیب ناشی از نیکوتین مقابله کند. همچنین این ویتامین ها به همراه هم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند.

 

پاسخ ایمنی ضعیف ناشی از اعتیاد به نیکوتین، به افزایش بیماری ها و اختلالات جدی از جمله بیماری قلبی منجر می گردد. برای دریافت منابع غذایی ویتامین C، مقداری زیادی میوه و سبزیجات و برای دریافت ویتامین E، تخم مرغ و غلات دانه ریز مصرف کنید.

 

ویتامین A

افراد سیگاری، ویتامین A که به طور معمول از شما در برابر عفونت ریه محافظت می کند، از دست می دهند. مصرف ویتامین A ممکن است از شما در برابر آسیب ریه که منجر به سرطان می شود، محافظت نماید.

 

اما تحقیقات در مورد آنکه چه مقدار محافظت فراهم می کند، همچنان ادامه دارد. انجمن سرطان آمریکا می گوید مشخص شده که خطر سرطان در سیگاری های سنگین (کسانی که به شدت سیگار می کشند) با سطوح پایین ویتامین A چند برابر سیگاری های سنگین با سطوح نرمال ویتامین A است.

 

چه ویتامین A بتواند از شما در برابر آسیب ریه ناشی از سیگار کشیدن محافظت نماید و چه نتواند، جایگزین کردن این ویتامین در بدنتان می تواند باعث بهبود سلامتی شما در هنگام خارج شدن نیکوتین از بدنتان شود. محصولات لبنی از جمله تخم مرغ و شیر حاوی ویتامین A هستند.

 

ویتامین B5

استرس ممکن است نقش مهمی در خلال ترک نیکوتین ایفا کند، چون بدن شما هنوز به شدت خواهان یک دوز از این ماده مخدر است، حتی هنگامی که نیکوتین به آرامی از بدن خارج می شود. ویتامین B5 به ساخت هورمون های مربوط به استرس کمک می کند و ویتامین ضد استرس نامیده می شود،

 

هرچند با توجه به مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، شواهد محکمی در مورد تاثیر آن برای مبارزه با استرس وجود ندارد. ویتامین B5 ممکن است به جلوگیری از سایر علائم ترک کمک کند. کمبود این ویتامین می تواند به بی خوابی، افسردگی، تحریک پذیری و عفونت های تنفسی فوقانی منجر شود.

 

شما می توانید با اجتناب از غذاهای فرآوری شده که این ویتامین را کاهش می دهند و مصرف مقدار بیشتری سبزیجات، غلات کامل و گوشت های تازه، سطوح ویتامین B5 تان را افزایش دهید.

 

منبع: عصر ایران
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۶۲۵۶ //
ارسال نظر