به این دلیل هم که شده ، شنا یاد بگیرید!
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه غرقشدگی یک از علل شایع مرگ و میر در دنیا است گفت: غرق شدگی یکی از آسیبهای قابل پیشگیری و درمان است.
حسن نوری ساری در اولین همایش پیشگیری از غرق شدگی که صبح امروز در دهکده ساحلی انزلی برگزار شد، با بیان اینکه غرقشدگی یک از علل شایع مرگ و میر در دنیا است،اظهار کرد: غرق شدگی یکی از آسیبهای قابل پیشگیری و درمان است.
وی با بیان این که غرق شدگی یکی از ده علل مرگ و میر تروما در کشور است، افزود:حدود 50 درصد علل مرگ و میر در کشور را حوادث ترافیکی و 2.5 درصد علل مرگ و میر را غرق شدگی به خود اختصاص داده اند.
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور با اشاره به اینکه سالانه 372 هزار نفر در جهان بر اثر غرق شدگی جهان خود را از دست می دهند،یادآور شد: نیمی از افراد غرق شدگی زیر 25 سال بودند.
نوری با بیان اینکه درصد مردان دچار غرق شدگی بیشتر از زنان است،افزود: آموزش و فرهنگ سازی دو رویکرد مهم و تاثیرگذار در کاهش مرگ و میر ناشی از غرق شدگی است.
وی تعداد کل ماموریت های انجام شده در سال 90 را 2933 و سال 95 را 2هزار و 530 نفر عنوان کرد و گفت: تعداد کل موارد اعزام به بیمارستان در سال 90، 77 مورد و در سال 95 ، 74 مورد بوده است.
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه استان گیلان 288 کیلومتر خط ساحلی دارد،یادآور شد: پوشش خدمات طرح سالم سازی در سال 95 در گیلان 13 درصد و در سال 96 به 69 درصد رسیده است.
نوری شایع ترین زمان غرق شدگی را اوایل صبح و غروب آفتاب بیان کرد و گفت: بیشتر غرق شدگان در خارج از طرح های سالم سازی دریا و در غیاب ناجیان غریق دچار غرق شدگی می شوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پس از وقوع غرقشدگی بازگشت غریق به حیات تا حدودی قابل دسترسی است.