دوره آموزشی ضوابط سازه های بتنی در جزیره کیش برگزار شد
نخستین کارگاه آموزشی با رویکرد به تبیین ضوابط اجرایی سازه های بتنی در حوزه خلیج فارس روز چهارشنبه درجزیره کیش برگزار شد.
دراین کارگاه که با حضور معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش، مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات جزیره، مهندسان ناظر، مدیران مرتبط و پیمانکاران و دست اندرکاران امور ساخت و ساز برگزار شد، ضوابط و مقررات اجرایی سازه های بتنی برای شرکت کنندگان تبیین و تشریح شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این همایش، معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش هدف از برگزاری این دوره آموزشی را بالا بردن سطح کیفی مصالح و ساخت و ساز در جزیره کیش برشمرد و گفت: درکنار فعالیت های دشوار عمرانی، آموزش به فعالان این حوزه، رسالت اصلی این معاونت است.
مصطفی خانزادی افزود: در حال حاضر از نظر دانش و تکنولوزی بتن با دنیا فاصله داریم به همین دلیل نیاز است در بحث آموزش بصورت جدی فعالیت کنیم و بویژه مهندسان ناظر با آموزش روش ها و یافته های جدید، سطح کیفی سازه ها را در کیش ارتقاء دهند.
وی به اقدام ارزشمند شرکت عمران، آب و خدمات اشاره کرد و گفت: در جهت افزایش کیفی ساخت و ساز، شرکت عمران، آب و خدمات کیش با برنامه ریزی های منسجم برای برگزاری جلسات منظم آموزشی، حضور مهندسان ناظر را در این دوره های آموزشی اجباری کرده است.
پروفسور سعید قدوسی استاد دانشگاه علم و صنعت که سخنران این دوره بود پس از ارائه آخرین یافته های علمی در زمینه بتن به سوالات شرکت کنندگان دراین کارگاه پاسخ داد.
وی با بیان اینکه حدود 20 سال پیش سازه ها در جزیره کیش بدون هیچ کار علمی ساخته می شد گفت: امروزه بسیاری از سازه ها در این جزیره با بهره گیری از آخرین یافته های علمی و کنترل کیفیت ساخته می شود.
این استاد دانشگاه با اشاره به مجاورت کیش با دریا و آثار تخریبی رطوبت بر سازه ها افزود: آموزش اولین و مهمترین راه برای انتقال آخرین یافته های دانشگاهی به بازار صنعت است.
وی هزینه برخی باز سازی ها را بیشتر از نو سازی بیان کرد و تاکید کرد: نو سازی برخی سازه ها مقرون به صرفه تر از بازسازی است اما در سازه های استراتژیک مثل پل ها و بنادر نمی توان سازه ها را تخریب و نو سازی کرد بلکه باید بازسازی شود.
او افزود: در برخی سازه های استراتژیک بازسازی سالیانه بدلیل مشکلات سازه ای نیازی اجتناب ناپذیر است به همین دلیل باید تعمیر براساس سازگاری با مصالح به کار رفته در بدنه سازه انجام شود که این موضوع مستلزم آگاهی از روش های مختلف است.
پروفسور قدوسی اقدام انجام شده در سازمان منطقه آزاد کیش مبنی بر برگزاری دوره های آموزشی را اقدامی ارزشمند برشمرد و گفت: بین خوب ساختن و بد ساختن سازه ها اختلاف هزینه بسیار کم است و تنها نیاز است پیمانکاران از یافته های جدید علمی آگاه باشند و آموزش ببینند. حضور پیمانکاران در این دوره های آموزشی زمینه ای برای ارتباط محققان با بخش اجرایی در حوزه ساخت و ساز است.
این دوره نخستین دوره آموزشی در خصوص سازه های بتنی بود که با حضور 110 نفر از مهندسان، کارشناسان، مهندسان ناظر و پیمانکاران کیش برگزار شد، طبق برنامه ریزی های انجام شده در معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش برگزاری این دوره های آموزشی با هدف ارتقاء کیفیت ساخت در جزیره ادامه خواهد یافت.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.