//
کدخبر: ۵۰۷۵۷۵ //

کاهش کالری سه روز در هفته: راهی ساده‌تر و مؤثرتر از رژیم دائمی

به گزارش ای‌بی‌سی‌نیوز، در این پژوهش، افرادی که طی یک سال فقط سه روز در هفته کالری مصرفی خود را به‌شدت کاهش دادند، نسبت به کسانی که هر روز مقدار کمتری غذا می‌خوردند، ۶۰ درصد بیشتر وزن کم کردند

کاهش کالری سه روز در هفته: راهی ساده‌تر و مؤثرتر از رژیم دائمی
به گزارش فرتاک نیوز،

مطالعه جدید نشان می‌دهد کاهش کالری به مدت سه روز در هفته ممکن است نسبت به رژیم‌های روزانه به کاهش وزن بیشتری منجر شود و در مقایسه با سایر انواع روزه‌داری متناوب موثرتر باشد.

محققان در این مطالعه که در «سالنامه طب داخلی» (Annals of Internal Medicine) منتشر شد، از شرکت کنندگان خواستند در سه روز غیرمتوالی هر هفته، میزان کالری مصرفی خود را تا ۸۰ درصد کمتر از مقدار موردنیاز بدنشان برای حفظ وزن کاهش دهند. آن‌ها در روزهای دیگر محدودیت کالری نداشتند اما تشویق می‌شدند که همچنان انتخاب‌های سالمی داشته باشند.

به گزارش ای‌بی‌سی‌نیوز، طی یک سال، افرادی که فقط سه روز در هفته کالری مصرفی خود را به‌شدت کاهش دادند، نسبت به کسانی که هر روز مقدار کمتری غذا می‌خوردند، ۶۰ درصد بیشتر وزن کم کردند.

دکتر ویکتوریا کاتنچی، نویسنده اصلی این مطالعه و استاد پزشکی در کلرادو، می‌گوید: «به‌نظر می‌رسد پایبندی به این سبک روزه‌داری در طول زمان آسان‌تر است.» به گفته او، محدود کردن مصرف کالری‌ها به صورت روزانه کار دشواری است و این سازوکار دیگری است که می‌توان در نظر گرفت.

او خاطرنشان کرد که هیچ‌کدام از گروه‌ها به‌طور دقیق به میزان کالری تعیین‌شده نرسیدند، اما افرادی که چند روز در هفته روزه می‌گرفتند، در مجموع کالری کمتری مصرف کردند و احتمال بیشتری داشت که به برنامه پایبند بمانند.

دانیل اوستندورف، یکی از نویسندگان این مطالعه و استادیار دانشگاه ناکسویل، معتقد است دلیل اینکه روزه‌داری متناوب در مطالعات قبلی چنین موفقیتی نداشته، احتمالا این بوده که تعداد روزهای روزه‌داری یا خیلی کم یا خیلی زیاد بوده که باعث می‌شده است این برنامه‌ها یا بی‌اثر باشند یا پیروی از آن‌ها دشوار شود.

شرکت‌کنندگان در این مطالعه در یک برنامه جامع تغییر سبک زندگی با تمرکز بر تغییر رفتار هم شرکت کردند. آن‌ها برای خود اهداف ورزشی تعیین کردند، در جلسات گروهی مکرری که متخصصان تغذیه برگزار می‌کردند، حضور یافتند و مشاوره‌های شخصی دریافت کردند.

نویسندگان تاکید کردند که این حمایت‌های اضافی تاثیر زیادی داشت. اوستندورف توضیح داد: «این برنامه واقعا برای شرکت‌کنندگان احساس مسئولیت ایجاد کرد و نوعی حمایت اجتماعی فراهم آورد. آن‌ها توانستند از یکدیگر یاد بگیرند.»

هیچ‌یک از شرکت‌کنندگان عوارض جانبی مرتبط با این رژیم را گزارش نکرد. با این حال، در این مطالعه فقط بزرگسالان سالم شرکت داشتند و افرادی که مشکلات سلامتی جدی مانند دیابت داشتند، از آن حذف شدند.

نویسندگان توصیه کردند هرکسی که قصد دارد این نوع روزه‌داری را امتحان کند، ابتدا با پزشک و یک متخصص تغذیه مشورت کند. پیوستن به یک گروه حمایتی هم می‌تواند در ایجاد انگیزه و پایبندی به برنامه مفید باشد. در نهایت، باید توجه داشت که بهترین رژیم برای هر فرد رژیمی است که احساس کند می‌تواند در طولانی‌مدت به آن پایبند بماند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۷۵۷۵ //
ارسال نظر