آشنایی با چند درمان خانگی برای بیماری آلزایمر
آیا میتوان بیماری آلزایمر را با استفاده از روش های خانگی درمان کرد؟ با علائم بیماری آلزایمر آشنایی دارید؟ درمان های خانگی بیماری آلزایمر شامل داشتن یک رژیم غذایی سالم،جذب مقدار لازم نور خورشید، ورزش کردن، شرکت در فعالیت های اجتماعی و ورزش ذهنی، استفاده از رژیم درمانی سنتی، مصرف مواد معدنی کافی، استفاده از روغن نارگیل و تقویت سیستم ایمنی بدن است.
با بیش از 4/5 میلیون مورد در سال در ایالات متحده آمریکا، زوال عقل که نوعی آلزایمر است بزرگ ترین بیماری ناتوان کننده مربوط به فراموشی محسوب می شود. لغت نامه های پزشکی فعلی آن را “برگشت ناپذیر” و پیشرو دانستند، زیرا زوال تدریجی در حافظه و مهارت های تفکر در کسانی که تحت تاثیر آن قرار گرفته اند مشاهده می شود.
بیماری آلزایمر
با شروع از دست دادن حافظه کلی که به صورت اتفاقی رخ می دهد، بیماری فرد تا کاهش مداوم در حافظه رویه ای را تجربه کند که در آن وظایف ساده ای مانند خوردن، نوشیدن، شستن خود و امثال آن ها کاملا فراموش می شوند. این امر کیفیت زندگی را تا حد زیادی تضعیف می کند. مشکل این است که این بیماری غیر قابل درمان است و هنوز هیچ درمان دائمی وجود ندارد تا بیماری را درمان کند؛ بنابراین، تاکید بسیاری در گروه های پزشکی در حال حاضر بر مراقبت پیشگیرانه و کند شدن روند پیشرفت بیماری آلزایمر است.
بیماری آلزایمر، بیماری پیری است و معمولاً بعد از سن شصت سالگی ظاهر می شود. شروع زودرس بیماری آلزایمر نادر است اما ممکن است در کم تر از 5% این بیماری در رده سنی 30 تا 60 سال اتفاق بیافتد. ژن ها ممکن است مسئول انتقال بیماری باشند، اما عوامل دیگر اگر کنترل شوند، حداقل می توانند شروع بیماری را به تاخیر بیندازند و حتی ممکن است از وخیم تر شدن اوضاع جلوگیری کنند. در زیر برخی از تغییرات سبک زندگی وجود دارد که ممکن است به طور کامل آلزایمر را درمان نکند، اما می تواند شروع آن را به تعویق بیاندازد.
۱۳ داروهای خانگی برای بیماری آلزایمر
1. رژیم غذایی سالم:
یک عبارت وجود دارد که اخیراً برای رژیم غذایی که به ویژه برای سلامتی مغز مهم است، معرفی شده است. عبارت غذا های ویژه عمدتاً شامل میوه های خانواده آجیل و توت هستند. اگرچه رژیم غذایی مناسب برای سلامت کلی بسیار قابل توجه است، اما غذاهای ویژه به طور خاص برای سلامت سلول های مغزی مهم هستند. به ویژه بلوبری و گردو به طور خاص برای جلوگیری از بیماری آلزایمر توصیه شده است. بلوبری با آنتی اکسیدان غنی شده و گردو نیز دارای مقادیر زیادی اسید های چرب امگا 3 است. مصرف یک پاکت پر از هر دو ماده غذایی در روز در کاهش آسیب مغزی به به طور خاصی بسیار مفید است.
2. دریافت مقدار مناسبی از نور خورشید
وقتی به اندازه کافی آفتاب می گیرید، بدن ویتامین d بیشتری تولید می کند. ویتامین d در محافظت شما از انواع مختلف بیماری های عصبی نقش مهمی دارد.
۳. ورزش کردن
ورزش مواد شیمیایی شادکننده را در کل بدن تولید می کند که بر روی مغز نیز تاثیر می گذارد. ورزش کردن نه تنها شما را به در شرایط خوب بدنی نگه می دارد، بلکه به سلامت مغز شما نیز کمک می کند. مطالعه ای درمورد پستانداران نشان داد که ورزش یک دلیل ممکن برای افزایش کارکرد مغز و در نتیجه جریان خون بهتر به سمت مغز باشد. ایروبیک با شدت متوسط که به مدت ۱۰ دقیقه انجام می شود، برای کل سلامت بدن، هم جسمی و هم ذهنی بسیار خوب است.
۴. فعالیت اجتماعی و ورزش ذهنی
خدمات بهداشتی ملی از بریتانیا نشان می دهد که فعالیت های ذهنی و اجتماعی در کنترل زوال عقل و اختلالات مربوط به آن بسیار مفید هستند. ثبت نام در برنامه آموزش بزرگسالان و انجام فعالیت هایی مانند خواندن، نوشتن، یادگیری برای نواختن یک ابزار موسیقی و یا یک زبان جدید یا شرکت در هر کلاس دیگری از ورزش جدید یا هر چیز دیگری باعث تقویت قدرت تمرکز فرد می شود. حل پازل و دیگر بازی هایی که نیاز به فعالیت ذهنی دارند نیز در به تاخیر انداختن شروع بیماری آلزایمر بسیار مفید است.
۵. مدیتیشن روزانه
شما می توانید از دست دادن حافظه را با یک تمرین یوگا خوب و مدیتیشن از بین ببرید و از آن لذت نیز ببرید. این روش ها همراه با گلوتن و رژیم غذایی عاری از کربوهیدرات، عملکرد بالا حافظه را تضمین می کنند. خواب خوب و با کیفیت همراه با عدم مصرف مواد غذایی فرآوری شده سمی نیز به تقویت کارکرد حافظه کمک می کند. استرس به طور عمده مسئول وخامت عملکرد مغز است. از آنجا که یوگا و مدیتیشن با استرس مزمن مبارزه می کنند، ثابت شده است که به جلوگیری از هجوم زوال عقل کمک می کنند و آن را حمایت می کنند.
۶. اجتناب از دخانیات
مطالعه نشان می دهد که سیگار کشیدن زیاد به طور قابل توجهی خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می دهد. اجتناب از دود، سلامت قلبی عروقی را تضمین می کند و باعث می شود که خون کافی برای مغز شما فراهم شود. منبع خونی خوب برای مغز آن را با مقدار کافی اکسیژن و دیگر مواد مغذی مهم تامین می کند در نتیجه به آن اجازه می دهد تا به طور بهینه عمل کند.
۷. استفاده از گیاه آیورودا
داروی آیورودا در مناطق بالای هیمالیا و آسیا برای ۴۰۰۰ سال برای درمان این بیماری موثر بوده است. گیاهان دارویی مانند براهمی، گچولو، کولا گوتو، شانخپوشپی، آشواگاندها، جاتامانی و زرد چوبه به مبارزه با ADHD، مشکلات حافظه و کلسترول کمک می کنند. این گیاهان روش رشد نورون را تقویت می کند و هوش و حافظه را بهبود می بخشند. خواص ضد التهاب و آنتی اکسیدان آن ها هنوز مورد تحقیق است، اما اثربخشی آن ها در مقابله با زوال عقل، فراموشی و مشکلات مربوط به آن از پیش مورد تایید قرار گرفته است.
8. استفاده از رژیم های درمانی سنتی چینی
هوپرزین A نوعی روش درمان چینی است که خواص بسیاری در رابطه با تقویت سیستم عصبی دارد و همچنین دارای آنتی اکسیدان نیز می باشد. این دارو برای قرن ها مورد استفاده قرار گرفته و اخیراً به یادگیری و حافظه نیز کمک کرده است. شیرآوریان (ریشه آن مربوط به تنوفولیا می شود) یک گیاه چینی دیگر است که به عنوان یک عامل تقویت کننده مغزی استفاده می شود و برای درمان فراموشی و ضعف حافظه مناسب است. گیاه دیگر چینی، جینکو است که برای مبارزه با علل زوال مغز به خاطر خواص آنتی اکسیدانی و تقویت کننده سیستم عصبی آن مورد استفاده قرار می گیرد.
۹. استفاده از روغن نارگیل
غذای قوی مغز به نام ” کتون ها ” به وفور در روغن نارگیل وجود دارد. روغن نارگیل حاوی چربی های سالم است که در بازسازی پوشش اعصاب و ترمیم ارتباطات مغز بسیار مفید هستند. در نتیجه، عملکرد مغز پس از مصرف دو قاشق سوپ خوری روغن نارگیل در روز، افزایش می یابد.
۱۰. استفاده از دارچین برای مقاومت انسولین
آخرین تحقیقات، بیماری آلزایمر را به عنوان دیابت نوع سوم به دلیل اثرات مقاومت انسولین مشخص می کنند؛ اما همان طور که عصاره دارچین برای نوع اول و انواع دیابت نوع دوم بسیار مفید است، در درمان دیابت نوع سوم معروف به آلزایمر نیز مفید می باشد.
11. ویتامین های B و D و E
ثابت شده است که کل گروه ویتامین B در پیش گیری و به تاخیر انداختن ظهور زوال عقل، بسیار مفید هستند. حتماً در مورد ویتامین D در بالا مطالعه کرده اید. همچنین ویتامین E برای جلوگیری از از دست رفتن حافظه در حیوانات موثر بوده است. این ویتامین ها می توانند از طریق مکمل ها یا از طریق مصرف ویتامین B، ویتامین D و ویتامین E به مصرف برسند.
۱۲. استفاده کافی از منابع معدنی
اسیده ای چرب امگا ۳ که به ویژه از طریق روغن کریل و غذاهای دریایی به بدن می رسند، به شدت به مبارزه با زوال عقل کمک می کنند.
13. تقویت سیستم ایمنی
یک سیستم ایمنی کارآمد، به سلول های میکروگلیا در مغز کمک می کند تا به آرامی عمل کند و شروع بیماری های نورودژنراتیو مانند زوال عقل را به تاخیر می اندازد.
نتیجه گیری
همه درمان های فوق، همگی منجر به تقویت نتایج در پیش گیری و به تاخیر افتادن بیماری آلزایمر، در صورتی که در پروسه درمان نباشد، می شوند. با این حال، باید به خاطر داشته باشید که باید این عوامل پیشگیرانه را در زندگی روزانه خود بکار گیرید تا بهترین نتیجه را برای شما داشته باشند. اگر آلزایمر در فردی تشخیص داده شود، شما به این درمان ها به عنوان تنها راه حل اعتماد نخواهید کرد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.