//
کدخبر: ۲۵۷۱۳۷ //
مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه در تشریح اقدامات این سازمان:

هیچ مورد مثبتی از کرونا در مراکز شبانه روزی استان کرمانشاه مشاهده نشده است/ پرداخت سهمیه ۶۵۰ میلیون تومانی برای افراد پشت نوبتی تا هشتم اردیبهشت

مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت:هیچ مورد مثبتی از کرونا در مراکز شبانه روزی استان کرمانشاه مشاهده نشده است.

هیچ مورد مثبتی از کرونا در مراکز شبانه روزی استان کرمانشاه مشاهده نشده است/ پرداخت سهمیه ۶۵۰ میلیون تومانی برای افراد پشت نوبتی تا هشتم اردیبهشت
به گزارش فرتاک نیوز،

نشست خبری مدیر کل و معاونین اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه با اصحاب رسانه برگزار شد ،در ابتدای این جلسه دکتر فاطمه رضوان مدنی مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه اظهار داشت:سازمان بهزیستی هم مثل سایر سازمان‌ها در این برهه درگیر ویروس کرونا بود ویروسی که ورود آن از نظر من یک امتحان الهی در برخورد با همنوعانمان است و از ابتدای انتشار این ویروس بخشنامه هایی به سازمان بهزیستی ابلاغ شد که برای حفظ جان مددجویان اجرایی گردید و با تشکیل جلسات، آموزش و پس از آن نظارت هایی انجام گرفت.

دکتر رضوان مدنی افزود:  از اول اسفند و با شیوع ویروس کرونا در کشور شرایط ترخیص برای مددجویان ساکن در مراکز شبانه روزی وجود نداشت و به دلیل پیشگیری از شیوع این  ویروس ملاقات ها و مرخصی ها ممنوع و کنترل های لازم در این زمینه صورت گرفت وکلیه مراکز شبانه روزی با کمک دیگر نهادهای استانی ضد عفونی شد و تمام مراکز به دستگاه تب سنج و دستگاه اکسیژن خون شریانی مجهز گردید و نظارت سختگیرانه ای هم اعمال شد.

مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: در مرحله اول به ازای هر مددجو مبلغ ۳۰ هزار تومان بابت هزینه خرید ماسک، موادضدعفونی کننده و شیلد به مراکز پرداخت شد ودر مرحله دوم هم مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای تامین خوراک و مایحتاج مددجویان و کمک به حقوق پرسنل پرداخت گردید و با نظارت ها و کنترل های انجام شده به لطف الهی تا کنون حتی یک مورد مثبت در هیچ کدام از مراکز شبانه روزی استان کرمانشاه مشاهده نشده است.

وی در ادامه با اشاره به ممنوعیت نگهداری کشوری افراد خیابانی و کودکان کار در این مدت بیان داشت : به منظور پیشگیری از ویروس کرونا ۴۰۰ پک بهداشتی بین این افراد و خانواده های آنها توزیع گردید و کمک هزینه های موردی نیز برای خانواده این افراد در نظر گرفته شد.

 رضوان مدنی با اشاره به معتادین متجاهر هم گفت: ۴هزار بسته مواد غذایی و پک بهداشتی از طریق هزینه ای که به مراکز پرداخت شد برای این افراد خریداری گردید.

 این مقام مسئول خاطر نشان کرد: ۲ میلیارد تومان هم کمک مالی و هزینه درمان به تناسب تعداد مددجویان در شهرستان ها توزیع شد و در دو مرحله دیگر هم هزینه های ۱میلیارد و ۲۰۰ میلیونی و ۸۰۰ میلیون تومانی برای خرید تجهیزات توانبخشی در اختیار مددجویان سازمان بهزیستی قرار داده شد.

مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه افزود: با حمایت بنیاد برکت سهمیه ۶۵۰ میلیون تومانی هم برای افراد پشت نوبتی نیازمند در نظر گرفته شده است که تا هشتم اردیبهشت ما این افراد انتخاب می شوند و مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به آنها پرداخت خواهیم کرد وی تعداد پشت نوبتی را ۱۵ هزار و ۴۹۰ نفر عنوان کرد.

ایشان گفت: ویروس کرونا نگرانی های زیادی را در بین خانواده ها ایجاد کرد که لازم بود روانشناسانی در این زمینه ورود کنند و سازمان بهزیستی به عنوان مسئول کمیته بهداشت روانی  برای پیشگیری از استرس با انتشار ۶۰ پیام نوشتاری و پیام های صوتی و۵۰ کلیپ تصویری از روانشناسان، گام مهمی در این زمینه برداشت.

 رضوان مدنی میزان تماس های برقرار شده با سامانه ۱۴۸۰ را از اول اسفند ماه تا کنون سه برابر قبل عنوان کرد و افزود : ۵ هزارو ۴۱۴ مورد تماس ثبت شده است که ۲ هزار و۱۲۹ مورد آن مربوط به استرس کرونا بوده است.

photo_2020-04-20_13-14-09

مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه همچنین بیان کرد: از اول اسفند ماه تا کنون ۲۰ هزار و ۸۴۰ خدمت از طریق سامانه ۱۲۳ انجام گرفته و ۱۵ هزار و ۸۸۷ مورد تماس با این سامانه در سال ۹۸  برقرار شده که ۳هزارو ۸۹۹ مورد تماس آن مربوط به کرونا بوده است .

 وی همچنین از ایجاد دو پویش همدلی برای بخشودگی کرایه های مهدکودک های استیجاری که متضرر شده اند و پویش همدلی کمک به افراد نیازمند خبر داد و گفت: اگر افرادی قصد کمک دارند میتوانند در حد توان به اقشار کم درآمد جامعه کمک نمایند.

او در ادامه از کسب رتبه اول  بهزیستی استان در تامین جهیزیه، مسکن، و ایجاد اشتغال برای مدد جویان خبر داد و اظهار داشت: امسال توانستیم ۱۰۳۷ مورد جهیزیه کامل به ارزش ۱۱ میلیون تومان به  مددجویان تحت پوشش تحویل دهیم و بر اساس تعهد باید ۱۲۰۰ مورد مسکن را تحویل میدادیم که ۱۲۴۷ واحد در سال ۹۸ تحویل داده شد و تعهد  ایجاد اشتغال ما نیز ۲۲۰۰ مورد بود که ۲۳۵۷ مورد اشتغال ایجاد کردیم.

رضوان مدنی در ادامه گفت :در  راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا هم با ایجاد کارگاههای تولید ماسک و دستکش در ۱۱ شهرستان ۱۳۱ مورد اشتغال برای معلولین و زنان سرپرست خانوار ایجاد شد.

خبرنگار : طیبه دولت آبادی

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۵۷۱۳۷ //
ارسال نظر