//
کدخبر: ۴۷۷۲۲۷ //
موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه:

استفاده از تکنولوژی‌روز در دبیرستان هوشمند کرمانشاه و ثبت ۴۴ اختراع دانش‌آموزی

موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه از استفاده این دبیرستان از تکنولوژی به روز خبر داد و گفت: دانش‌آموزان این دبیرستان ۴۴ اختراع را به ثبت رساندند.

 استفاده از تکنولوژی‌روز در دبیرستان هوشمند کرمانشاه و ثبت ۴۴ اختراع دانش‌آموزی
به گزارش فرتاک نیوز،

نشست خبری موسس مدرسه هوشمند کرمانشاه با اصحاب رسانه امروز( دوم‌مهرماه) برگزار شد.

"مهدی رضایی" با اشاره به اینکه فعالیت مدرسه غیرانتفاعی هوشمند کرمانشاه از سال ۱۳۸۳ آغاز شده است اظهار داشت: دو مبحث یاددهی و یادگیری و استفاده از ظرفیت اولیا دانش‌آموزان، در این مدرسه همواره برای ما مهم بوده و مادران‌ خانه‌دار به عنوان‌ مدیران خانه، ما را در امر آموزش یاری داده‌اند.

 موسس دبیرستان غیرانتفاعی هوشمند کرمانشاه در ادامه ظرفیت پذیرش دانش‌آموزان دوره اول و دوم متوسطه در این‌ دبیرستان  را ۵۴۰ نفر عنوان کرد و افزود:سال گذشته در پایه اول ۲۷۰ دانش‌آموز در ۱۰ کلاس درس حضور داشتند و امسال این تعداد به ۳۷۰ دانش‌آموز در ۱۳ کلاس درس رسید‌ه است.

رضایی، شهریه ثابت این دبیرستان در دوره متوسطه اول را سالیانه ۲۵ میلیون تومان و دوره متوسطه دوم را ۳۱ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: علاوه بر این مبلغ  شش میلیون تومان نیز هزینه کلاس‌های فوق برنامه از دانش‌‌آموزان دریافت می‌شود.

وی در ادامه مدیریت این مجموعه را مدیریتی مشارکتی عنوان کرد و بیان داشت: با نظر‌سنجی انجام شده، نحوه مدیریت این مجموعه ۹۸ درصد مورد قبول اولیا دانش‌آموزان بوده است.

‌موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه، اضافه کرد: تمام سعی ما در این‌مجموعه این است که بر اساس سند تحول بنیادین بر موضوع آموزش تمام ساحتی دانش‌آموزان تکیه نماییم و با برگزاری دوره‌های مختلف و استفاده از نیروهای متخصص استعدادهای دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف را شناسایی و در راستای شکوفایی این استعداد‌ها گام برداریم.

این مسئول تصریح کرد: در مجموعه مدرسه هوشمند، سنجش با آموزش، همراه است و بر اساس تحقیقات انجام گرفته در تمامی دنیا چرخه آموزش با سنجش تکمیل می‌شود و در این زمینه فرآیند رسیدن به نمره نهایی در این مدارس نیز به صورت آزمون‌های مستمر برگزار می‌شود.

وی در ادامه تعداد دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل این مجموعه برای شرکت در کنکور طی سال گذشته را ۳۰ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد هفت نفر جز رتبه‌‌های سه رقمی قبولی دانشگاه‌ها بودند و تمامی متقاضیان شرکت در رشته‌های ریاضی نیز در کنکور قبول شدند.

رضایی از جمله دستاوردهای این مجموعه را ثبت ۴۴ اختراع، کسب مقام اول کشور در رشته رباتیک، دریافت عنوان طرح برگزیده در جشنواره خوارزمی، کسب رتبه‌های ورزشی و... عنوان کرد.

خبرنگار: طیبه دولت‌آبادی

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۷۷۲۲۷ //
ارسال نظر