بیشترین تعداد شرکتهای دانشبنیان غرب کشور در کرمانشاه است/ تجاری سازی۸۵۰ کالا و خدمت فناورانه و دانشبنیان
رییس پارک علم و فناوری استان با اشاره به ظرفیتهای بسیار این مجموعه و شرکتهای توانمند تحت حمایت آن گفت:

بیشترین تعداد شرکتهای دانشبنیان غرب کشور در کرمانشاه است.
«سیامک آزادی» در نشست مدیران معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با اعضای پارک علم و فناوری استان با اشاره به فعالیت 20 ساله این مجموعه، گفت: پارک علم و فناوری استان از سال 1384 فعالیت خود را آغاز کرده و طی این مدت بیش از 805 واحد فناور و دانش بنیان را تحت حمایت داشته است.
وی تعداد شرکتهای زیرمجموعه پارک استان را در حال حاضر 349 شرکت عنوان و تصریح کرد: از مجموع 100 شرکت دانشبنیان استان هم 57 شرکت تحت حمایتهای پارک علم و فناوری استان قرار دارند.
وی با بیان اینکه کرمانشاه بیشترین تعداد شرکتهای دانشبنیان غرب کشور را داراست گفت: علیرغم این وضعیت، با توجه به پتانسیلهای بسیار کرمانشاه در این حوزه همچنان در تلاش هستیم این آمار را بیش از پیش افزایش دهیم.
به گفته رییس پارک علم و فناوری استان در حال حاضر بیش از 850 کالا و خدمت فناورانه و دانشبنیان در شرکتهای تحت مجموعه پارک به مرحله تجاریسازی رسیده اند و 2700 نفر هم در این شرکت گها مشغول کار هستند.
آزادی در ادامه به تشریح برخی ساختارهای فناورانه تحت حمایت پارک علم و فناوری استان پرداخت و از شتابدهنده صنایع شیمیایی، مرکز گیم و انیمیشن، مرکز نوآوری هوشمندسازی و اینترنت اشیا و مرکز توسعه گردشگری به عنوان مهمترین این ساختارها یاد کرد.
رییس پارک علم و فناوری استان از برج فناوری هم به عنوان مهمترین زیرساخت فناورانه استان یاد کرد و افزود: این برج با مساحتی بالغ بر 20 هزار مترمربع در 16 طبقه احداث شده است و ظرفیت استقرار 110 واحد فناور و دانشبنیان را دارد.
به گفته آزادی تاکنون 95 واحد فناور و دانشبنیان در برج مستقر شدهاند و با تکمیل طبقات باقی مانده سایر شرکتها هم مستقر میشوند.
رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه اعتبار لازم برای تکمیل برج و طبقات باقی مانده آن را بیش از 75 میلیارد تومان اعلام کرد.
آزادی از مجتمع نوآوری هم به عنوان دیگر ساختمان مهم فناوری استان یاد کرد و افزود: این مجتمع با 4000 مترمربع 17 کارگاه تولیدی شرکتهای فناور و دانشبنیان را در خود جای داده است و بیش از 28 محصول و خدمت فناورانه و دانشبنیان در این مجتمع تولید میشود.
رییس پارک علم و فناوری استان مرکز نوآوری شهرستان سنقروکلیایی را هم دیگر زیرساخت فناورانه این مجموعه عنوان و تصریح کرد: این مرکز هم اکنون با 40 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است که برای تکمیل آن به هشت میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
آزادی خاطرنشان کرد: زیرساخت فناورانه دیگری که در دست احداث داریم، شهرک فناوری است که در زمینی به مساحت 120 هکتار در حال ساخت است.
وی افزود: طرح جامع این شهرک در حال تدوین است و درصورت تامین اعتبار 200 میلیارد تومانی فاز اول این شهرک به بهرهبرداری می رسد.
به گفته آزادی در صورت افتتاح فاز اول 40 واحد تولیدی فناور و دانشبنیان در این مجموعه مستقر میشوند و با تکمیل پروژه زمینه استقرار 200 کارگاه تولیدی فناور و دانش بنیان فراهم می شود.
رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در ادامه به تشریح برخی درخواستها جهت حمایت از شرکتهای فناور و دانشبنیان استان و توسعه هرچه بیشتر زیست بوم فناوری و نوآوری استان پرداخت.
آزادی ضمن درخواست اختصاص تسهیلات کم بهره به واحدهای فناور، نوپا و استارتاپهای استان،خواستار اختصاص کمکهای بلاعوض جهت اجرای طرحهای توسعهای و دانشبنیان در استان شد.
وی همچنین پیشنهاد داد؛ ماموریت ملی به پارک علم و فناوری استان به عنوان متولی صادرات محصولات دانشبنیان فناور به کشور عراق اعطا شود.
آزادی همچنین خواستار حمایت جهت توانمندسازی ۱۰۰۰ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی در حوزههای اولویتدار استان جهت شکلگیری واحدهای نوپا و تامین نیروی انسانی مورد نیاز شرکتهای دانشبنیان و فناور شد.
راهاندازی دبیرخانه استانی ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان با حمایت معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و تعیین نماینده معاونت جهت پیگیری امور شرکتهای فناور و دانشگاهیان استان هم از دیگر خواسته های رییس پارک علم و فناوری استان در این نشست بود.
مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش گبنیان ریاست جمهوری هم در این نشست با تقدیر از عملکرد پارک علم و فناروی استان قول مساعد دادند که با بهرهگیری از اختیارات معاونت و نیز ظرفیتهای قانون جهش تولید دانشبنیان حمایت همه جانبه را از پارک علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان داشته باشند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.