پیش بینی قیمت دلار با سیگنال ریزش نرخ ارز
در بازار ارز تجاری، آخرین نرخ معاملات توافقی برای دلار حواله ۶۷ هزار و ۳۳۳ تومان و برای دلار اسکناس ۶۹ هزار و ۲۱۸ تومان ثبت شده است.
![پیش بینی قیمت دلار با سیگنال ریزش نرخ ارز](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/xAWUcDElKrJW/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDyUgzRGJxjc1cGZ3vM-iFJE_oBnIHmGAlbIrI-F_GqBAJdFXUUYjjlsD0dLV3xuLqQHS3XWZxFj5ABC56oWB6IlBq1AqwqFXA/download+%281%29.jpg)
قیمت دلار حواله در معاملات بازار ارز تجاری، امروز یکشنبه ۲۸ بهمن، در محدوده ۶۷ هزار تومان قرار گرفته است. این در حالی است که در ابتدای تشکیل دولت چهاردهم، این نرخ در کانال ۴۵ هزار تومان بود. بر اساس آخرین معاملات توافقی در سامانه ارز تجاری که مربوط به روز کاری گذشته است، نرخ هر اسکناس دلار با افزایش نسبت به روز قبل به ۶۹ هزار و ۲۱۸ تومان رسیده و قیمت توافقی حواله دلار نیز ۶۷ هزار و ۳۳۳ تومان ثبت شده است.
قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۷۲ هزار و ۶۳۲ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۰ هزار و ۶۵۳ تومان رسیده است.
از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با افزایش نسبت به روز کاری گذشته، ۱۸ هزار و ۸۴۷ تومان ارزشگذاری شده و نرخ حواله درهم نیز ۱۸ هزار و ۳۳۴ تومان است.
از اول بهمنماه با انتقال تمام معاملات صادرکنندگان نیما به بازار ارز تجاری، رسماً سامانه نیما حذف شد. طبق سیاست جدید ارزی، رفع تعهدها برای صادرکنندگان فقط در صورت عرضه در بازار ارز تجاری اتفاق خواهد افتاد و محل تأمین ثبت سفارشها نیز بهطورکامل از طریق مرکز مبادله است.
معاملات نیما پیش از حذف کامل از ۲۴ آذرماه با نرخ توافقی انجام میشد؛ بر همین اساس نیز قیمت دلار در نیما که تا ۲۲ آذرماه در کانال ۵۴ هزار تومان بود بهیکباره با افزایش همراه شد و طی یک روز از ۶۰ هزار تومان عبور کرد.
از بازار آزاد چه خبر؟
بازار ارز معاملات دومین روز هفته را در حالی آغاز خواهد کرد که قیمت دلار روز گذشته با افزایش همراه بود و تحلیلگران معتقدند محدودیت عرضه درهم و دلار از سوی سیاستگذار، عامل اصلی رشد نرخ دلار در معاملات روز شنبه بوده است.
با این حال، قیمت دلار تهران معاملات امروز را بدون تغییر نسبت به نرخ بستهشده در معاملات پشت خطی روز گذشته آغاز کرد و در پله نهم، از کف کریدور نهم مستقر شد. در ابتدای روز، تقاضای افزایشی باعث شد دلار به سمت کانال اول این کریدور حرکت کند و تا سطح سوم این کانال صعود کند. با این حال، در میانه روز، تغییر روند موجب افت قیمت شد و اسکناس آمریکایی این کانال را موقتاً از دست داد. اما در نیمه دوم معاملات، ارزش دلار بار دیگر افزایش یافت و مجدداً به محدوده یاد شده بازگشت.
دلار هرات هم با گپ مثبت ۱۸۰۰ تومانی نسبت به معاملات پشت خطی شب گذشته کار خود را در پله سوم کانال اول کریدور نهم آغاز کرد و در ساعات ابتدایی، تحت تأثیر افزایش تقاضا پلهبهپله رشد کرد و وارد کانال دوم شد. اما در ادامه روز، افزایش فشار فروش باعث شد نرخ دلار هرات به محدوده کاهشی بازگردد. در نهایت، این ارز تا کف کریدور نهم عقبنشینی کرد و در این سطح نوسان داد.
تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که تا زمان رفع ابهامات سیاسی، دلار در محدودههای فعلی به نوسان خود ادامه خواهد داد. این گروه معتقدند، سقف کوتاهمدت دلار در کانال دوم از کریدور نهم قرار دارد و حمایت کلیدی آن در میانه کانال هشتم از کریدور هشتم است که در صورت شکست این حمایت، امکان افت بیشتر نرخ دلار وجود دارد.
بررسی وضعیت بازار ارز نشان میدهد که تقاضا برای دلار نسبت به میزان عرضه افزایش یافته است و با وجود اینکه در روزهای پایانی ماه، فشار تقاضا کاهش مییابد؛ اما رشد انتظارات تورمی و عدم قطعیتهای سیاسی باعث شده که خریداران همچنان در بازار فعال باشند و روند افزایشی قیمت دلار ادامه پیدا کند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.