//
کدخبر: ۱۳۹۱۱۶ //
مدیر طرح‌های ملی بنیاد مستضعفان:

محرومیت‌زدایی و معیشت پایدار اصلی‌ترین راهبرد بنیاد مستضعفان است

مدیر طرح‌های ملی بنیاد مستضعفان در نشست خبری گفت: تامین معیشت پایدار و فقرزدایی با رویکرد جامع نگر و دانش محور همراه با تاب‌آوری در مقابل آسیب‌ها با مشارکت مردم و تاکید بر ترویج فرهنگ کار و تلاش از اولویت‌های بنیاد مستعفان است.

محرومیت‌زدایی و معیشت پایدار اصلی‌ترین راهبرد بنیاد مستضعفان است
به گزارش فرتاک نیوز،

احمد محمدیان مدیرملی طرح توانمندسازی مناطق محروم بنیاد مستضعفان در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: بنیاد مستضعفان یک الگوی خاص در حوزه آبادانی و پیشرفت کشور دارد.

وی افزود: تحقق عدالت اجتماعی و پیشرفت اقتصادی و رفاه و حفاظت از منابع پایه با استفاده از راهبردهای توان افزایی و ظرفیت سازی در جوامعی روستایی در دستور کار بنیاد است.

مدیرملی طرح توانمندسازی مناطق محروم بنیاد مستضعفان گفت: بنیاد مستضعفان در اجرای کمی و کیفی برنامه‌های خود دو گروه مشاور در حوزه‌های توان افزایی و مطالعاتی دارد که این مشاوران از طیف دانشگاه‌های معتبر کشور انتخاب و مشاوران شهرستان ملکشاهی نیز قبل از پایان آبان ماه انتخاب و معرفی می‌شوند.

محمدیان ادامه داد: مشاور مطالعاتی توانمندی‌های منطقه را بررسی و با شناسایی تخصص و ایده‌های افراد بومی طرح‌ها و برنامه‌ها تدوین و در این راستا صاحبان علم و به کارگیری می‌شوند. 

او افزود: مشاور توان افزایی نیز در داخل روستاها گروه‌های توسعه و آبادانی و پیشرفت روستاها را از بین مردم بومی همان منطقه تشکیل و این گروه‌ها با ایجاد صندوق‌های سرمایه‌گذاری به تقویت بینه مالی اعضا و مردم روستا کمک می‌کنند.

مدیر ملی طرح توانمندسازی مناطق محروم بنیاد مستضعفان گفت: به هر میزان که صندوق‌های سرمایه‌گذاری آورده داشته باشند، بنیاد به اندازه یا دو برابر آن مبلغ به صندوق کمک بلاعوض می‌کند و این صندوق قابلیت پرداخت تسهیلات به اعضا را برای ایجاد کسب و کار دارد.

محمدیان درباره طرح‌های محرومیت‌زدایی در نقاط محروم گفت: بنیاد علوی (که وابسته و زیرمجموعه به بنیاد مستضعفان است) اعتبارات جذب شده از سوی بنیاد مستضعفان را در نقاط محروم مختلف کشور هزینه می‌کند.

وی افزود: ترویج فرهنگ کار و تلاش از اهداف بنیاد مستضعفان است، و متقاضیان اشتغال و کسب و کار با اخذ تسهیلات از بانک عامل سینا اقدام به ایده پردازی و اشتغال‌زدایی کنند.

مدیرملی طرح توانمندسازی مناطق محروم بنیاد مستضعفان گفت: بانک سینا به متقاضیان تسهیلات بانکی 18 درصد می‌دهد که پنج درصد از سود را بنیاد و پنج درصد نیز دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری و هشت درصد هم خود متقاضی پرداخت می‌کند.

محمدیان با اعلام اینکه بنیاد مستضعفان در همه بخش‌های محرومیت‌زدایی ورود می‌کند، اظهارداشت: در مورد زیرساخت‌ها نیز بنیاد با مشارکت دستگاه‌ها در ایجاد طرح های زیرساختی عام‌المنفعه همکاری می‌کند.

او افزود: ترسیم درخت مشکلات برای شناسایی معضلات و چالش‌های روستا از ایده‌های بنیاد مستضعفان برای رفع یا کاهش محرومیت‌زدایی است و مردم روستا با اشتراک مساعی و هم فکری مشکلات منطقه خود را شناسایی و اولویت‌بندی و به مشاوران بنیاد بیان می‌کنند و بنیاد علوی به عنوان تسهیل گر این موضوع است.

مدیرملی طرح توانمندسازی مناطق محروم بنیاد مستضعفان گفت: طراحی درخت مشکلات از سه سال پیش در منطقه قلعه گنج کرمان شروع و در این مسیر موفقیت‌های خوبی نیز حاصل شده است و با ایجاد ایده‌های اشتغالزایی و کسب و کار بر اساس ظرفیت‌های موجود میزان بیکاری در این منطقه کاهش یافته است. 

محمدیان ادامه داد: هدف بنیاد مستضعفان بحث معیشت و اشتغال و پایدار است، ودر شهرستان ملکشاهی نیز بحث اصلی بنیاد برای محرومیت‌زدایی با توجه به شرایط منطقه بر محور دامپروری و کشاورزی است و در حوزه صنعت هم در صورت ورود سرمایه‌گذار بخش خصوصی، بنیاد مستضعفان و علوی هماز طرح‌ها و سرمایه‌گذار حوزه صنعت حمایت می‌کند.

گفتنی است هفته جاری شهرستان ملکشاهی میزبان رئیس بنیادمستضعفان کشور بود که در این سفر مقرر شد طرح‌های محرومیت‌زدایی در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، عمران، زیرساخت همراه با اشتغال‌زایی پایدار در این شهرستان با کمک بنیادمستضعفان صورت بگیرد.

خبرنگار : ایرج فریادیان

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۳۹۱۱۶ //
ارسال نظر