داروهای «استراتژیک» داخلی وارد بازار میشود/صرفهجویی میلیاردی برای ایران
رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تولید چند داروی «استراتژیک» و بسیار گرانقیمت برای بیماری قلبی و عروقی و درمان نازایی خبر داد و گفت: تولید داخلی این داروها میلیاردها صرفهجویی ارزی برای کشور در بر دارد.
حسین وحیدی در پاسخی به این پرسش که "برخی مواقع مردم نسبت به گران بودن برخی داروهای خارجی گلایه دارند و آیا امکان تولید چنین داروهایی در ایران وجود ندارد؟" اظهار داشت: بعضی از داروها هستند که مصرف آن در کشور کم است و در حوزه اقتصاد دارو میگویند که چنین داروهایی را ترجیحاً بهتر است وارد کرد.
رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ولی یک موقع نیز هست که آن دارو و فرآورده «استراتژیک» است و این کاری است که ما در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای تأمین زیرساخت تولید داروهای استراتژیک دنبال میکنیم و در آیندهای نزدیک نیز زیرساخت تولید چنین داروهایی تقویت میشود.
وحیدی در ادامه به تولید یکی از فرآوردههای «استراتژیک» نیز گریزی زد و گفت: بهطور مثال در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این زمینه در حال تولیداتی بهروی یک دارو (ی پپتیدی) هستیم که در درمان نازایی بسیار کاربرد دارد.
رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین به تولید برخی داروهای «استراتژیک» و گرانقیمت دیگر نیز اشاره کرد و افزود: برخی از این داروها در مقوله بیماری قلبی عروقی استفاده میشود و یکی دیگر نیز برای درمان نازایی است.
وحیدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این داروها ساخته و مجوزهای تولید آن نیز گرفته شده است و هر زمان بهصورت انبوه وارد بازار دارویی کشور شود، میلیونها تومان و شاید هم میلیاردها تومان صرفهجویی ارزی برای کشور داشته باشد و تمام این دستاوردها که تا چندی قبل نیز در کشور نداشتیم با پیشتازی و همت متخصصان داخلی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت پذیرفته است.