از تمام قسمت های این میوه می توانید استفاده کنید؛ از گل تا پوست
نارنج از جمله مرکباتی محسوب میشود که هم از میوه آن میتوان استفاده کرد هم از گل آن، اما این میوه چه طبعی دارد؟
نارنج میوه درختچهای از خانواده مرکبات محسوب میشود که موطن اصلی آن را به چین ارتباط داده اند و جالب است بدانید؛ این میوه در قرون وسطی به عنوان دارویی توسط پزشکان عرب استفاده میشده است.
هر ۶۰ گرم یا ۱ عدد نارنج دارای ۱۴ کالری انرژی است، که در واقع از میوههای کمکالری بوده و پیشنهاد خوبی برای افزایش سطح سلامت است.
جالب است بدانید، ملکه ایتالیا به نام آناماری دنرولا در قرن شانزدهم میلادی، نخستین بار از عطر گلهای نارنج به عنوان معطرکننده دستکشهای خود استفاده کرد.
گلهای نارنج نیز در ایران به نام بهار نارنج معروف است که بوی بسیار معطر و مطبوعی دارد.
همانطور که میدانید از نارنج و قسمتهای مختلف آن میتوان استفاده کرد، بعنوان مثال از آبمیوه، پوست میوه و گلهای آن!
نارنج دارای ترکیبات مختلفی از جمله املاح، ویتامینها، فلاونوییدها، اسیدهای گیاهی و اسانس و اثرات محرک هضم، ضدیبوست، انرژیزا، خلطآور، ضدسرفه، آرامبخش، رفع بدخوابی و تسکین شوک هستند.
آب نارنج به خصوص برای خروج خلطهای غلیظ و زردرنگ مفید بوده و از طرفی آب نارنج نارس در برخی خواص از نوع رسیده آن قویتر است و به همین دلیل از هر دو نوع رسیده و نارس استفاده میشود.
از دیگر اثرات آب نارنج میتوان به ضدسرطان، ضدحساسیت، آنتیاکسیدان، محافظ کبد، کاهنده قند، کلسترول خون، پایین آورنده پرفشاری خون، کاهش اسیداوریک و محرک سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.
رایحه نارنج که از گل آن به دست میآید دارای خواص ضدافسردگی، آرامبخش، ضداسهال، نرمکننده پوست و جلوگیری کننده از شکنندگی مویرگهاست.
طبع میوه نارنج
میوه نارنج طبیعتی سرد و خشک دارد.
البته جالب است بدانید، شکوفه نارنج (بهار نارنج) دارای طبیعت گرم و خشک است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.