//
کدخبر: ۳۸۴۴۷۸ //

عرق کف دست (هایپرهیدروزیس ) و راه های درمان آن

وقتی که عرق می کنید، بدن شما در حال تلاش برای تنظیم درجه حرارت، دفع مواد زائد نیتروژن دار، و سرد کردن بدن است. هنگامی که دست شما بیش از اندازه عرق می‌کند، علتش یک وضعیت ارثی و پزشکی است که «هایپرهیدروزیس» یا تعریق بیش از اندازه نامیده می‌شود و می‌تواند کار و زندگی اجتماعی شما را ناخوشایند سازد.

 عرق کف دست (هایپرهیدروزیس ) و راه های درمان آن
به گزارش فرتاک نیوز،

بطور کلی ضد عرق ها برای جلوگیری از خیس شدن و بوی بد در زیر بغل استفاده می‌شوند. اما می‌توانند روی دستها هم موثر باشند. شما می‌توانید خودتان ضد عرقهای بدون نسخه بخرید و اگر آنها بی اثر بودند، دکترتان می‌تواند یک فرمول قوی‌تر که محتوی کلرید آلومینیم است، برایتان تجویز کند.

باید از آنها درست قبل از رفتن به رختخواب، استفاده کنید. بعلت اینکه آنها قوی هستند، و پوست شما ممکن است تحریک شود. بنابراین حتما در صبح بعد از بیدار شدن از خواب، آنها را بشویید.

داروها

استیل کولین، یک پیام رسان شیمیایی است که باعث تحریک غدد عرقی شما می‌شود. برای جلوگیری از این کار استیل کولین، دکترتان می‌تواند یک داروی آنتی کولینرژیک مانند گلیکوپیرولات، برایتان تجویز کند. به گفته‌ی CNN Health، با استفاده از این دارو معمولا علائم و نشانه‌های تعریق دستها در عرض دو هفته بهبود می‌یابد.

جریان برق

یونتوفورزیس روشی است که توسط یک متخصص پوست انجام می‌شود. در این روش، شما دست‌هایتان را در آب فرو می‌برید و سپس از طریق یک دستگاه که با باطری کار می‌کند، سطح کمی از جریان برق به دستتان فرستاده می‌شود.

غدد عرق شما بطور موقت مسدود می‌شوند و میزان تعریق دست شما کاهش می‌یابد. این روش حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد و هر روز به مدت چند هفته انجام می‌شود.

کنترل استرس

داشتن استرس و اضطراب به میزان زیاد، اغلب اوقات باعث تعریق می‌شود. یک راه برای کنترل استرس، شرکت در فعالیت‌های آرامش بخش مانند یوگا، تای چی، بیو فیدبک و تنفس عمیق است.

عمل جراحی

اگر تمام روش‌ها بی تاثیر بود، می‌توانید یک عمل جراحی انجام دهید. «آندوسکوپی سمپاتکتومی قفسه سینه» روشی است که در آن، جراح یک برش کوچک در زیر بغل شما ایجاد می‌کند که در آن یک دوربین کوچک و برخی از ابزارهای جراحی قرار داده شده است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۸۴۴۷۸ //
ارسال نظر