//
کدخبر: ۳۸۸۵۵۳ //

صبحانه نخوردن به لاغر شدن کمک می کند؟

صبحانه یکی از وعده های مهم غذایی است اما برخی معتقدند صبحانه نخوردن به لاغری کمک می کند، در این مطلب به بررسی آن می پردازیم


صبحانه نخوردن به لاغر شدن کمک می کند؟
به گزارش فرتاک نیوز،

یکی از باورهای رایج اما اشتباه در بین مردم این است که اگر صبحانه نخورند، می‌توانند وزن کم کرده و لاغر شوند، اما باید بدانیم که صبحانه نخوردن نه‌تنها به لاغری‌مان کمک نمی‌کند، بلکه می‌تواند ما را چاق‌تر هم کند.

 
 
 
 

باور غلطی در میان مردم رواج دارد که با نخوردن صبحانه می‌توان کالری دریافتی را کاهش داد و وزن کم کرد، درحالی‌که حذف این وعده غذایی مهم، هیچ کمکی به کاهش وزن نمی‌کند. واقعیت این است که حذف صبحانه هیچ کمکی به کاهش وزن نمی‌کند و خوردن صبحانه در همان دو ساعت ابتدایی بعد از بیدارشدن برای بدن ضروری نیز است.

باید توجه کرد که هر فرد باید به صورت روزانه میزان کالری مشخصی را دریافت کند. بر این اساس توصیه می‌شود فرد بیشترین کالری را در ابتدای روز دریافت کند. زیرا هر چقدر به سمت شب می‌رویم، بدن به‌تدریج خود را برای خواب آماده کرده و متابولیسم بدن کندتر می‌شود.

بنابراین خوردن صبحانه کامل، علاوه‌ بر اینکه به بهبود عملکرد روزمره کمک می‌کند، برای جلوگیری از ایجاد احساس گرسنگی و ریزه‌خواری به‌دنبال آن و در نتیجه مدیریت مناسب میزان کالری دریافتی روزانه، نیز کمک‌کننده است.

در عین حال باید توجه کرد که عدم مصرف صبحانه می‌تواند خطر ابتلا به چاقی را افزایش دهد و موفقیت در اجرای رژیم های کاهش وزن را بکاهد. این در حالی است که مصرف مواد غذایی مناسب برای صبحانه مانع از تجمع انسولین می‌شود. این هورمون باعث می‌شود که سلول‌های چربی، اسیدهای چرب بیشتری ذخیره کند. افرادی که صبحانه می‌خورند، کم‌تر در معرض نوسانات وزن قرار می‌گیرند.  هر چه دیرتر اقدام به خوردن کنید نیز احساس گرسنگی‌تان بیشتر خواهد شد. حذف اولین وعده غذایی باعث می‌شود که خیلی زود احساس خستگی و کج‌ خلقی کنید.  

نخوردن صبحانه خطر ابتلا به کاهش قند خون را نیز افزایش می‌دهد. علائم جسمی دیگر شامل لرزش، ضعف، سرگیجه، سردرد، احساس سوزن سوزن شدن، سریع شدن ضربان قلب، است و یکی از دلایل ضعف و احساس گرسنگی مداوم است.

کودکانی که صبحانه نمی‌خورند به میزان کافی عناصر ضروری مانند آهن، کلسیم، منیزیم و پروتئین را دریافت نمی‌کنند. بنابراین در طول روز احساس خستگی بیشتری کرده و نمی‌توانند به درستی تمرکز داشته باشند و بهره هوشی پایین‌تری دارند.

بنابر اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، زمانیکه روز خود را بدون صبحانه آغاز می‌کنید معده‌ شما به مغز پیام می‌فرستد و از همان ابتدای روز حس گرسنگی در بدن‌تان شکل گرفته و باقی می‌ماند. حذف وعده صبحانه در زنان با بی‌نظمی‌های دوران قاعدگی همراه است. علاوه بر این قاعدگی دردناک و یبوست نیز از عوارض دیگر صبحانه نخوردن هستند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۸۸۵۵۳ //
ارسال نظر