//
کدخبر: ۳۹۲۶۹۸ //

محل قرار گیری پرده بکارت کجاست؟

یقینا دختران باکره و غیرباکره فرق های زیادی دارند که حتما نیز قابل تشخیص هستند.

محل قرار گیری پرده بکارت کجاست؟
به گزارش فرتاک نیوز،

یقینا دختران باکره و غیرباکره فرق های زیادی دارند که حتما نیز قابل تشخیص هستند ولی باید دید این نشانه ها را می توان در رفتار اشخاص دید یا خیر.

محل قرار گیری پرده بکارت کجاست؟

پرده بکارت در واقع قسمت خارجی اندام جنسی است. به همین علت دقیقا در ورودی دهانه واژن قرار شده است. ولی ورودی دهانه واژن در بعضی از اشخاص در همان ابتدای اندام تناسلی است و به آسانی قابل دیدن و تشخیص است و در بعضی هم در عمق است و دیدن آن به سهولت امکان پذیر نیست.

برخی مادر زاد پرده بکارت ندارند، برخی دیگر پرده بکارتشان بدون سوراخ است، درحالیکه بعضی دیگر پرده بکارت بسیار ضخیمی دارند که امکان دارد برای پاره کردن آن، کمک پزشک احتیاج باشد تا از پیدایش درد در زمان ارتباط جنسی پیشگیری شود، این روش را بریدن پرده بکارت می نامند.

در طول نخستین دخول ، پرده بکارت در چند جا پاره شده و به چند قطعه تقسیم میشود، معمولا تا وقتی که زن نوزادی به دنیا بیاورد باقیمانده پرده بکارت در دهانه واژن وجود خواهد داشت.

پرده بکارت یک غشا نازک، همراه با سوراخ یا سوراخهایی برای عبور جریان خونریزی عادت ماهیانه از داخل آن است می توان گفت در بچه ها و اطفال پرده بکارت می تواند تا اندازه ای یک نقش مراقبتی را در مقابل وارد شدن اشیا به درون واژن بازی کند.

عوامل مؤثر در پاره شدن پرده بکارت

بعضی فعالیت‌ها می‌تواند باعث صدمه و پارگی برگشت ناپذیر پرده بکارت شوند از جمله:

- ورزش‌های سنگین ماننند ژیمناستیک

- برداشتن وزنه سنگین

- ضربه‌های شدید در منطقهٔ واژن (مثل لگد خوردن)

- داخل کردن شیء خارجی به درون واژن مثل انگشت

- تصادف

- عمل های لگنی وخیم

- بعضی هم به طور مادرزادی پرده بکارت ندارند.

- عمل جنسی که همراه با دخول آلت جنسی به واژن باشد.

- حرکات ناگهانی

 

تشخیص سلامت پرده بکارت

تشخیص پرده بکارت فقط از روش معاینه امکان پذیر است. برای معاینه پرده بکارت هم ، سه راه وجود دارد.

- رجوع به متخصص زنان و زایمان یا اورولوژیست. در این صورت حتما به متخصص خانم مراجعه کنید. چون معاینه بدون ضرورت زن به وسیله مرد، جایز نیست. هم این که امنیت روانی بیشتری دارید هم این که از عواقب سو آن در امان خواهید بود. کمتر مردی است که اندام جنسی زن غریبه را ببیند و تحریک نشود و … . مراجعه به متخصص زنان و زایمان تنها برای معاینه و اطمینان از نداشتن مشکل است. اما جنبه قانونی ندارد.

- رجوع به پزشکی قانونی برای گرفتن گواهی سلامت. پزشکی قانونی با توجه به تخصصی که دارد بهتر از متخصص زنان و زایمان تشخیص می دهد که ارتباط جنسی انجام شده است یا نه. به همین علت است که از نظر قانونی تنها پزشکی قانونی می تواند گواهی سلامت برای پرده بکارت صادر کند.

- اگر پرده بکارت از نوع الاستیک باشد ، رابطه جنسی بدون پاره شدن پرده انجام می‌گیرد و سالم بودن این پرده‌ها دخول را رد نمی‌کند یعنی در دوشیزگان پرده‌های ازاله نشدنی به اشکال حلقوی – هلالی – دو لتی و کنگره دار و دندانه دار و … دارای سوراخ میانی منظم و لبه‌های کاملاً صاف و مخاط مهبل با چین‌های روی هم خوابیده است که خواب آنها رو به دهانه مهبل و مجرای مهبل بسیار باریک است .

باید توجه کرد از نظر جسمی عدم پارگی پرده بکارت برای تشخیص باکرگی ( دوشیزگی ) اصولاً مطرح نیست و در این موارد وضع مهبل مدخوله بودن به اثبات می‌رسد. مشخص کننده مدخوله بودن است. علیرغم مشاهده نشدن پارگی در پرده بکارت با توجه به وضع مهبل و مخاط آن.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۹۲۶۹۸ //
ارسال نظر