//
کدخبر: ۳۹۴۳۲۸ //

چطور اراده خود را تقویت کنیم؟

اگر مایلید اراده خود را تقویت کنیم با این پست همراه باشید.

چطور اراده خود را تقویت کنیم؟
به گزارش فرتاک نیوز،

ما برای ورزش کردن، رژیم گرفتن، ترک سیگار، غلبه بر به تاخیر انداختن کارها و در پایان برای رسیدن به اهدافمان وابسته به قدرت اراده هستیم. قدرت اراده بر روی بسیاری از جنبه های زندگی ما تأثیر می گذارد پس تقویت قدرت اراده در زندگی ما مهم است. قدرت اراده مفهوم جدیدی نیست، ولی ما هنوز اگاهی زیادی نسبت به نحوه کارکرد آن نداریم.

 

تصمیم بگیرید که بااراده بمانید

یک تصمیم قدرتمند و خاص باید طوری انجام شود که در هر چیزی مصمم تر شوید.این تصمیم جهت گیری شما را معلوم می کند. این به شما نشان می دهد که چطور حتی هنگامی که با چالش هایی در مسیر خود روبرو می شوید، به جلو حرکت کنید.

این تصمیم بسیار محکم است و به شما در زمان های سختی انگیزه می دهد و شما را در دوران راحتی تان متمرکز نگه می دارد. به این ترتیب، آنچه که میخواهید را پیدا کنید و رویش تصمیم بگیرید و به تصمیم خویش پایبند باشید، مهم نیست که چه اتفاقی می افتد.

 

ورزش و تمرین

همانطور که یک بدن سالم به داشتن یک ذهن سالم منجر میشود، داشتن یک بدن فعال هم به داشتن یک ذهن فعال منجر شود. چنانچه شما فعالیتی ندارید، مخصوصا وقتی که برای مدت طولانی نشسته کار می کنید، ساختمان عضلانی شروع به قفل شدن می کند و ذهن هم به تبع ان قفل میشود.

برای افزایش امادگی جسمانی، نیازی نیست که دونده ماراتن یا وزنه بردار باشید. شما تنها باید فعال باشید. ساده ترین راه برای انجام این کار این است  که ورزش هم جزیی از برنامه روزانه تان باشد. چنانچه حس می کنین که نمی توانید از طریق کار کردن به خودتان فشار بیارورید، پس بروید و قدم بزنید. ۵ دقیقه بعد، از این که چه قدر حس خوبی دارید شگفت‌زده می شوید.

 

استفاده از تصور ذهنی

تصور ذهنی، به وسیله تمام ورزشکاران در سراسر جهان استفاده می شود، و یکی دیگر از ترفندهای قدرت اراده به حساب می آید. طبق تحقیقات دانشگاه هاروارد، افرادی که دست به عملی خوب می زنند و یا افردی که به انجام عملی خوب فکر می کنند، در انجام کارهای استقامت جسمی موفق تر هستند.

برعکس این وضعیت هم وجود دارد ، افرادی که خود را در حال انجام کاری بد تصور می کنند، تحمل کمتری از کسانی دارند که خود را در حال انجام کاری خوب تصور می کنند. در این باره پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که ذهن بدن را تحریک می کند. این یافته ها طبق دو تحقیق بدست آمد. در یکی به شرکت کنندگان یک دلار داده شد و دو راه پیش رویشان قرار دادند، یکی این که پول را برای خود نگه دارند و دومی این که پول را به خیریه اهدا کنند.

سپس از آن ها خواستند یک وزنه را تا جایی که توان دارند نگه دارند، گروهی که پول را به خیریه داده بود مدت زمان بیشتری موفق به نگه داشتن وزنه شد. در تحقیق دوم از شرکت کنندگان خواسته شد در حالیکه داستانی در مورد کمکشان به افراد دیگر، اسیب رسیدن به افراد دیگر یا انجام عملی که هیچ تاثیری روی سایرین نداشت می نویسند یک وزنه را هم نگه دارند.

 

آن گروه از افرادی که در مورد کمک کردن می نوشتند تحملشان از دیگر اشخاص بیشتر بود. پس دفعه بعد که در حال دویدن حس خستگی کردید به این فکر کنید که میخواهید یک عمل قهرمانانه انجام دهید و یا کسی که دوستش دارید را نجات دهید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۹۴۳۲۸ //
ارسال نظر