//
کدخبر: ۴۵۳۸۹۸ //

تغذیه در دوران آبله مرغان: چی بخوریم و چی نخوریم؟

برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ یکی از سوالات متداولی است که برای بسیاری از خانواده هایی که درگیر این بیماری عفونی هستند پیش می آید.

تغذیه در دوران آبله مرغان: چی بخوریم و چی نخوریم؟
به گزارش فرتاک نیوز،

آبله مرغان یک بیماری عفونی است که معمولا در فصل بهار اتفاق می افتد. فرد مبتلا به آبله مرغان بایستی قرنطینه باشد زیرا این بیماری مسری است و ممکن است افراد دیگر را مبتلا نماید.

معمولا این بیماری کودکان زیر ده سال را درگیر می نماید ولیکن در افراد بزرگسال نیز به ندرت ابتلا به این بیماری دیده می شود. بیمار در زمان 10 الی 15 روزه ابتلا به این بیماری نیاز به مراقبت و استراحت دارد. خوردن غذاها با طبع سرد نیز در روند بهبود این بیماری بسیار موثر است.

برای آبله مرغان چی بخوریم؟

برای تسریع در روند درمان آبله مرغان در درجه اول مراقب باشید تا بیمار دچار کم آبی نشود. در گروه میوه ها خوردن هندوانه و میوه هایی که در دسته طبع سرد قرار دارند بسیار مفید می باشد. هندوانه علاوه بر آنکه طبع سرد دارد و برای یهبود آبله مرغان مفید است به شستشوی مجاری ادراری می پردازد و با خروج سریع سموم از بدن در کاهش تب نیز موثر است.

به طور کلی مصرف غذا، میوه و گیاهانی که در طب سنتی با طبع سرد معرفی شده اند؛ برای بهبود آبله مرغان بسیار توصیه شده است. خوشبختانه آبله مرغان از بیماری هایی نیست که بر اشتهای بیمار تاثیر منفی بگذارد. بنابراین بیمار می تواند از خوراکی هایی با طبیعت سرد بدون محدودیت استفاده نماید.

نوشیدن دمنوش و عرق کاسنی، شاتره و آب خرفه همره با سکنجبین و همچنین تخم شربتی و خاک شیر از جانب متخصصین طب سنتی سفارش شده است. انواع سوپ ها و آش هایی که در مواد اولیه آنها از سبزیجات با طبیعت سرد استفاده می شود نیز مفید هستند. می توان به وفور از آب لیمو ترش برای مزه دار کردن سوپ و آش استفاده نمود. لیمو ترش نیز طبع سرد دارد و سرشار از ویتامین C می باشد.

بهتر است در زمان ابتلا به آبله مرغان از دستور غذایی خاص و سالم برای بیمار استفاده نمایید. زیرا گنجاندن مواد غذایی مقوی سیستم ایمنی بیمار را افزایش می دهد. استفاده از یک رژیم غذایی مقوی و مایعات زیاد به میزان قابل توجهی روند بهبود آبله مرغان را تسریع می بخشد و همچنین در کاهش عوارض آن بسیار موثر است.

HRWXUGHEVukb9hMTtK66hN-970-80

تاثیر میوه در آبله مرغان

برای آبله مرغان و مبارزه با این بیماری میوه بخورید. میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی هستند. میوه ها علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن که برای مبارزه با ویروس آبله مرغان بسیار موثر است؛ نیازهای ضروری بدن به انواع ویتامین ها و مواد معدنی را تامین می سازد. ولیکن همانطور که گفته شد مصرف میوه های با طبع سرد از جمله هندوانه، لیمو، خیار، هلو، شلیل، زالزالک، ازگیل، انار، خیار، هویج را در رژیم غذایی بیمار بگنجانید.

تاثیر پروتئین در آبله مرغان

مصرف گوشت گاو، انواع ماهی، مرغ و تخم مرغ برای بیماران مبتلا به آبله مرغان بسیار ضروری است است. زیرا موجب تقویت سیستم ایمنی و مقابله بهتر با ویروس آبله مرغان می گردد. البته لازم به ذکر است که مواد پروتئینی را به صورت خام خریداری نموده و اقدام به پخت آنها نمایید. فرآورده های پروتئینی که فراوری شده اند برای این بیماری به شدت مضر هستند. مصرف انواع سوپ مانند سوپ هویج و گشنیز که با مرغ یا گوشت مقوی شده و با آب لیمو ترش تازه مزه دار شده باشد؛ انتخاب شایسته ای خواهد بود.

تاثیر دمنوش در آبله مرغان

برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ بهتر است نوشیدن دمنوش های گیاهی را در دستور غذایی فرد مبتلا به آبله مرغان بگنجانید. دمنوش ها علاوه بر رفع کم آبی بدن، خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و بسیاری از مواد معدنی ضروری برای بدن بیمار را تامین می نمایند. چای سبز، بابونه، ریحان و لیموترش بهترین پاسخ برای سوال برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ می باشد.

چه چیزی برای آبله مرغان ضرر دارد؟

در این قسمت شاید بهتر است سوال برای آبله مرغان چی نخوریم؟ را جایگزین سوال برای آبله مرغان چی بخوریم نماییم. چرا که هستند غذاهایی که نه تنها برای درمان آبله مرغان مفید نیستند. بلکه به اندازه کافی مضر هستند. ممکن است مصرف برخی از غذا و خوراکی ها التهابات پوستی ناشی از آبله مرغان، تب، بی حال و بی قراری را در طول دوره بیماری افزایش می دهند.

در ابتدا نوشیدنی های شیرین و گازدار و غذاهای شور و پر ادویه را از برنامه غذایی خود خارج نمایید. تنقلات شور، چیپس، پفک، آجیل و انواع تخمه و شکلات، آب مرغ و نوشیدنی های کافئین دار مانند چای و قهوه روند درمان آبله مرغان را کند می کنند. همچنین غذاها و تنقلات تند نیز التهابات پوستی و دهان و گلو را افزایش میدهد. بهتر است در سوپ و آش هایی که برای بیماران مبتلا به آبله مرغان تهیه می نمایید. از استفاده زیاد نمک و ادویه اجتناب نمایید. بهتر است غذاهای مورد استفاده بیمار مبتلا به آبله مرغان آبپز یا بخارپز شده باشد زیرا غذاهای چرب و دارای روغن زیاد نیز به عنوان غذاهای مضر برای بیماری آبله مرغان شناخته می شود.

چه چیزی برای آبله مرغان ضرر دارد؟

کاهش التهاب آبله مرغان

برای کاهش التهابات و بی قراری هنگام ابتلا به آبله مرغان درجه اول بیمار در رختخواب استراحت نماید.

پوشیدن لباس های نخی و گشاد تنفس پوست را آسان می کند؛ زیرا تعریق پوست باعث تشدید بثورات جلدی می گردد.

استفاده از لوسیون ها و پمادهای موضعی برای تسکین خارش پوست بسیار موثر است.

استفاده موضعی از ماست برای دانه های آبله مرغان نیز مفید می باشد.

دوش گرفتن با آب مایل به خنک نیز موجب تسکین خارش پوست می گردد.

اگر آبله در دهان و ناحیه گلو ظاهر شده باشد، خوردن ماست و بستنی گزینه مناسبی می باشد.

نوشیدن مایعات فراوان برای جلوگیری از کم آبی انتخاب شایسته ای می باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۵۳۸۹۸ //
ارسال نظر