کفش، جوراب و کوله پشتی برای پیاده روی اربعین باید این گونه باشد
متخصص ارتوپد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: باتوجه به مدت زمان طولانی پیاده روی اربعین بهتر است که زائرین از کفش طبی نخی که پهنای پنجه کفش، پهن باشد استفاده کنند.
دکتر پیام وکیلی متخصص ارتوپد و عضو هیات علمی دانشگاه، به چند توصیه پزشکی مهم، درباره ی انتخاب کفش و کوله مناسب برای پیاده روی اربعین پرداخت.
به گفته وی بهتر است سایز کفش انتخابی یک سایز بزرگتر از حد معمول باشد چرا که به دلیل پیاده روی طولانی، پا ورم کرده و دچار زخم میشود.
بهتر است از کفش بندی استفاده نکنید
این متخصص ارتوپد براین باور است که زائرین تا جایی که امکان دارد از کفش چسبی استفاده کنند چرا که فشار طولانی مدت به پا در کفش بندی موجب فشار به شریان خونرسانی خواهد شد.
دمپایی به همراه داشته باشید!
دکتر پیام وکیلی افزود: داشتن یک جفت دمپایی برای پیاده روی در محیط هایی که گردو خاک نیست پیشنهاد میشود.
به گفته وی پوشیدن کفش در زمان های طولانی باعث عرق سوز شدن پا میشود که این عرق سوز شدن منجر به عفونت قارچی میگردد.
متخصص ارتوپد با اشاره به اینکه بهتر است برای جلوگیری از تاول پا در یک کفش با یک سایز بزرگتر، کفی طبی انداخته شود، اشاره کرد: سعی کنید هر دوساعت پیاده روی کفش خود را بیرون آوردید، استراحت کنید و بعد از شستن و خشک کردن پاها، مجدد به پیاده روی ادامه دهید.
از جوراب نخی استفاده کنید!
وکیلی به مناسب بودن پوشیدن جوراب نخی در کفش برای پیاده روی اربعین توصیه کرد.
ویژگی یک کوله پشتی مناسب چیست؟
این هیات علمی دانشگاه توصیه کرد: کوله پشتی شما باید وزنی کمتر از ۵ کیلوگرم داشته باشد و به صورت دو طرفه بر روی دوشانه انداخته شود چراکه انداختن کوله یکطرفه در طولانی مدت باعث فشار به عضلات کمر و گردن میشود.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.