هشدار، رژیم غذایی ناسالم می تواند باعث افسردگی و اضطراب شود
آخرین شواهد نشان میدهد افرادی که از رژیم غذایی نامناسب پیروی میکنند، در مقایسه با افرادی که از رژیم غذایی سالم استفاده میکنند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای روانی مانند افسردگی و اضطراب هستند. تحقیقات دانشگاه ریدینگ، دانشگاه روهمپتون، فریزلند کامپینا و کینگز کالج لندن نشان داده است که رژیم غذایی ناسالم می تواند […]
آخرین شواهد نشان میدهد افرادی که از رژیم غذایی نامناسب پیروی میکنند، در مقایسه با افرادی که از رژیم غذایی سالم استفاده میکنند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای روانی مانند افسردگی و اضطراب هستند.
تحقیقات دانشگاه ریدینگ، دانشگاه روهمپتون، فریزلند کامپینا و کینگز کالج لندن نشان داده است که رژیم غذایی ناسالم می تواند تغییراتی را در مغز ایجاد کند که می تواند منجر به سلامت روانی ضعیف شود.
اولین مطالعه در نوع خود به بررسی رژیم غذایی و شیمی و ساختار مغز در۳۰ نفر پرداخت.
اسکنهای مغزی نشان میدهد که داوطلبانی که از رژیم غذایی نامناسب پیروی میکنند، تغییرات بیشتری را در انتقالدهندههای عصبی و حجم ماده خاکستری خود در مقایسه با افرادی که از رژیم غذایی مدیترانهای استفاده میکنند، تجربه کردند.
تغییرات ناشی از رژیم غذایی بی کیفیت با افزایش خطر درگیر شدن در نشخوار فکری مرتبط است که یک چرخه تفکر منفی تکراری مداوم و بدون پایان در ذهن را ایجاد میکند.
این مطالعه گزارش داد که یک رژیم غذایی ناسالم باعث کاهش گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) و افزایش حجم گلوتامات و ماده خاکستری در ناحیه پیشانی مغز آنها می شود.
دکتر پیریل هپسمالی، نویسنده ارشد، از دانشگاه ریدینگ، گفت: «ما می توانیم خودمان را خوب بخوریم!»
در نهایت، ما می بینیم که افرادی که رژیم غذایی ناسالم دارند – سرشار از قند و چربی اشباع شده – دارای عدم تعادل در انتقال عصبی تحریکی و مهاری و همچنین کاهش حجم ماده خاکستری در قسمت جلویی مغز هستند. این بخش از مغز درگیر مسائل مربوط به سلامت روان مانند افسردگی و اضطراب است.
طبق این مطالعه تحقیقاتی، یک رژیم غذایی بی کیفیت همچنین می تواند گلوکز و انسولین خون را افزایش دهد.
علاوه بر این، نشان داده شده است که رژیم غذایی سرشار از چربی و کلسترول می تواند باعث تغییراتی در غشای سلولی شود که باعث تغییر در انتشار انتقال دهنده های عصبی می شود.
دکتر هپسمالی گفت: «من می خواهم توجه بدهم که گابا و گلوتامات به طور مستقیم در اشتها و مصرف غذا نقش دارند.
کاهش گابا و/یا افزایش گلوتامات نیز ممکن است یک عامل محرک در انتخاب مواد غذایی ناسالم باشد.
دکتر هپسمالی افزود: بنابراین، ممکن است بین خوب غذا خوردن، داشتن مغز سالمتر و سلامت روانی بهتر و انتخاب بهتر مواد غذایی برای خوب غذا خوردن رابطهای چرخشی وجود داشته باشد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.