//
کدخبر: ۵۰۰۳۳۷ //

با مصرف این غذا‌ها هرگز مریض نمی‌شوید

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی مجازی تغذیه سالم در پیشگیری از کووید ۱۹ را برای کارکنان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر برگزار کرد.

با مصرف این غذا‌ها هرگز مریض نمی‌شوید
به گزارش فرتاک نیوز،

آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: این جلسه روز شنبه ۲۴ آبان ۹۹ برای ۱۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر و ۲۰ تن از کارکنان دانشگاه به‌صورت وبینار برگزار شد.

وی در این جلسه به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ اشاره و در خصوص چهار گروه اصلی مواد غذایی و بشقاب غذای سالم مطالبی را بیان کرد.

 

چراغی در ادامه بر اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی تأکید کرد و نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذا‌های چرب و سرخ‌کرده را در تقویت سیستم ایمنی مهم دانست./

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۰۳۳۷ //
ارسال نظر