//
کدخبر: ۲۶۸۸۲۱ //

اسماعیل آذر، مجری باسابقه رادیو و تلویزیون تجلیل شد+عکس

غلامعلی حدادعادل، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، در مراسم تجلیل از اسماعیل آذر، از این کارشناس و مجری برنامه‌های ادبی به‌خاطر تشویق کودکان و نوجوانان برای فعالیت در حوزه شعر و ادب فارسی، تشکر کرد.

اسماعیل آذر، مجری باسابقه رادیو و تلویزیون تجلیل شد+عکس
به گزارش فرتاک نیوز،

 هم‌زمان با آیین رونمایی از سه‌گانه رادیو فرهنگ شامل حریر سخن (مشاعره رادیویی)، پرنیان ادب (شعر و موسیقی) و قند مکرر (حکمت‌ها و پندهای ادبی) در ساختمان شهدای رادیو، از اسماعیل آذر، مجری باسابقه برنامه‌های ادبی و مشاعره تلویزیون تجلیل شد. 

در بخشی از این مراسم، حمید شاه‌آبادی، معاون صدا، گفت: «در شرایطی که نگرانی جدی برای فرسایش زبان فارسی وجود دارد، رسانه ملی، پیرو تذکرات و هشدارهای مقام معظم رهبری، گام‌های جدی در حوزه زبان و ادب فارسی برداشته است، هرچند تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم.»

وی ادامه داد: «دوستان و همکاران من در حوزه فرهنگ اقدامات ارزشمندی انجام داده‌اند از جمله همین سه‌گانه که امروز با نام اسماعیل آذر زنده است. در این برنامه بیش از ۳ هزار دقیقه در این سه بخش، تولید برنامه صورت گرفته و مورد استقبال قرار گرفته است. رادیو فرهنگ ۶ برنامه دیگر نیز به زبان فارسی اختصاص داده که در این حوزه پیشتاز و موفق بوده است. البته در حوزه صیانت از ادب فارسی شبکه های رادیویی دیگر نیز فعال‌اند. بیش از ۳۸ برنامه در مجموع شبکه‌های رادیویی به حوزه زبان فارسی در قالب برنامک و مسابقه و... اختصاص دارد که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.»

غلامعلی حدادعادل، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی هم در این مراسم گفت: «رادیو فرهنگ مونس اهل فرهنگ است. از اسماعیل آذر تشکر می‌کنم که در این سال‌ها مشوق کودکان و نوجوانان زیادی در حوزه شعر و ادب فارسی بوده است. زبان فارسی، افتخار ما و رکن مهم از ملیت ایرانی و هویت ماست. همه دوستداران ایران و ایران‌زمین تاریخی، دوست‌دار زبان فارسی هستند. هرکس دوستدار ایران است، دوستدار زبان فارسی است و هر قدمی برای تقویت زبان فارسی برداشته شود قدمی در راه تحکیم هویت ایرانی است.»

وی ادامه داد: «یکی از اسباب رواج شعر، مشاعره است که خوشبختانه صداوسیما به آن توجه دارد. مشاعره در کشورهای فارسی زبان از مدت‌ها پیش رواج داشته است. مثلاً در تاجیکستان بازی به نام «بیت بازی» داشتند. این نشانه رشد فرهنگ و زبان فارسی است. یکی از سرگرمی‌هایی که در دوران دبستان ما را به آن تشویق می‌کردند مشاعره بود. این سنت باید توسط آموزش و پرورش رشد و گسترش یابد. فاصله از شعر فاصله از ارزش‌ها و حکمت‌هاست.»

در ادامه این مراسم، از سه‌گانه رادیو فرهنگ رونمایی شد و پس از امضای برگه یادبود اسماعیل آذر، به او لوح تقدیر و هدایایی اهدا شد. همچنین در ادامه از کودکان و نوجوانانی که در حوزه مشاعره فعال بودند و در مراسم حضور داشتند، تقدیر شد.

اسماعیل آذر نیز در بخش دیگری از این مراسم گفت: «به نظرم رادیو در حال حاضر راه تکاملی خود را پیش می‌برد و برای همین است که دل ما اینجا بند است. از همه بزرگانی که در حوزه زبان فارسی در رادیو مشغول‌اند، سپاسگزارم که در این راه چیزی کم نگذاشتند.»

سپس، اسماعیل آذر از کودکانی که برای مشاعره انتخاب شده بودند، دعوت کرد روی صحنه بیایند و مشاعره‌ای کوتاه با آن‌ها اجرا کرد. در پایان نیز گروه موسیقی «کوچه باغ» به اجرای موسیقی سنتی پرداختند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۶۸۸۲۱ //
ارسال نظر