//
کدخبر: ۵۰۴۲۶۹ //

فوری؛ ستاره بایرن در مونیخ ماندنی شد

ستاره ۳۰ ساله بایرن مونیخ در این تیم ماندنی شد.

فوری؛ ستاره بایرن در مونیخ ماندنی شد
به گزارش فرتاک نیوز،

با اعلام رسمی باشگاه بایرن مونیخ قرارداد جاشوا کیمیش، بازیکن ۳۰ ساله آلمانی تا پایان تابستان سال ۲۰۲۹ تمدید شد تا مدت زمان حضور او در جمع باواریایی‌ها به ۱۴ سال برسد.

این در حالی است که طی هفته‌های گذشته اخبار متعددی درباره جدایی کیمیش شنیده می‌شد و حتی بسیاری از رسانه‌ها از رئال مادرید یا لیورپول به عنوان مقاصد احتمالی این بازیکن نام می بردند.

گفتنی است کیمیش در ۴۲۹ بازی برای بایرن، آمار ۴۳ گل زده و ۱۱۴ پاس گل را به ثبت رسانده است. او بعد از تمدید قرارداد در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه اظهار داشت: بدون شک بایرن مونیخ بهترین باشگاهی است که می‌توانستم در آن به جام ها و افتخارات متعدد برسم. کادر فنی، بازیکنان، هواداران و محیطی که بایرن مونیخ دارد بهترین در جهان است و به همین خاطر تصمیم گرفتم همچنان به کارم در این تیم ادامه دهم. کار من در بایرن هنوز به پایان نرسیده است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۴۲۶۹ //
ارسال نظر