این افراد بدنام ترین هکرهای تاریخ هستند!
امنیت در دنیای مجازی سال گذشته چالشهای بسیاری را پشت سر گذاشت. هکرها با حملات گسترده خود شرکتها و افراد بسیاری را تحت تاثیر قرار دادند.
امنیت در دنیای مجازی سال گذشته چالشهای بسیاری را پشت سر گذاشت. هکرها با حملات گسترده خود شرکتها و افراد بسیاری را تحت تاثیر قرار دادند و کاری کردند تا دنیای سایبری یکی از سیاهترین دوران خود را پشت سر گذارد.
هک شدن سونی به خاطر ساخت یک فیلم، لو رفتن تصاویر شخصی هنرپیشههای معروف، حمله به بانک اطلاعاتی بیمارستانها و شرکتهای بیمه، از دسترس خارج کردن شبکههای بازی Xbox و Playstation و … از جمله رویدادهایی بودند که هکرهای کلاه سیاه در سال گذشته از خود بر جای گذاشتند.
همانطوری که احتمالا میدانید، هکرها به سه دسته تقسیم میشوند.
هکرهای کلاه سفید، افرادی هستند که به شرکتها کمک میکنند ضعفهای امنیتی خود را شناسایی کنند و از این راه تلاش میکنند به صورت قانونی کسب درآمد کنند.
هکرهای کلاه سیاه، اما افرادی خطرناک هستند که به دنبال افشای اطلاعات و نفوذهای غیر قانونی هستند.
و در نهایت گروهی به نام هکرهای کلاه خاکستری نیز وجود دارند که فلسفهای ترکیب شده از دو دسته قبلی را دنبال میکنند.
۱. آدرین لامو
سن: ۳۳
آدرین لامو بیشتر به خاطر نفوذش به شبکه کامپیوتر مجموعههایی از قبیل مایکروسافت، یاهو، گوگل و نیویورک تایمز شناخته میشود.
این هکر معمولا از کافی شاپ و کتابخانهها برای ترتیب دادن حملات خود استفاده میکند و بر همین اساس نیز با لقب «بی خانمان» شناخته میشود.
لامو در سال ۲۰۰۲ توانست به شبکه تایمز نفوذ نماید و به اطلاعات تمام کسانی که برای این نشریه مطلب مینویسند، دسترسی پیدا کند. در پی این حمله و پس از ۱۵ ماه تحقیق، سرانجام دادگاه حکم دستگیری آدرین را صادر کرد.
او در نهایت توانست طی معاملهای با مراجع قضایی از زندان بگریزد و تنها شش ماه حبس خانگی را متحمل شود.
اما بعد از این ماجرا، زندگی برای لامو چندان خوشایند پیش نرفت. او بعدها به خاطر تهدید نامزدش با اسلحه به یک مرکز نگهداری بیماران روانی منتقل شد و به علت ابتلا به سندرم آسپرگر در همانجا بستری گشت.
جالب است بدانید که لقب لامو بعدها از بی خانمان به «خبرچین» تغییر پیدا کرد. چرا که او در مقطعی چلسی منینگ را به مقامات قضایی آمریکا لو داد. خانم منینگ هکری بود که هزاران اسناد طبقه بندی شده دولتی را در اینترنت منتشر کرده بود.
۲. جینسون جیمز آنچتا
سن: ۳۰
جینسون اولین هکری بود که به جرم کنترل ارتشی از کامپیوترهای دزدیده شده، محاکمه شد.
او در سال ۲۰۰۴ با استفاده از کرمی به نام «rxbot» کنترل ۵۰۰ هزار کامپیوتر را در دست گرفت و از قدرت ترکیبی آنها برای از دسترس خارج کردن سایتهایی بزرگ استفاده کرد.
جالب اینکه او بعدها برای این سرویس شروع به تبلیغات کرد و خدمات خود برای حمله به سایتها را در اختیار عموم قرار داد.
البته او در سال ۲۰۰۵ به خاطر همین تبلیغات به دردسر افتاد. در آن زمان FBI در قالب یک عملیات مخفی، توانست خود را به عنوان یکی از مشتریان جینسون جا بزند و مدارک لازم جهت دستگیری این هکر را گردآوری کند.
در پی این دستگیری جینسون علاوه براینکه مجبور شد ۵۸ هزار دلار درآمد خود از راه هک را به FBI تحویل دهد، با جریمهای ۱۶ هزار دلاری نیز مواجه گشت. جینسون در اثر این اتفاق BMW خود را از دست داد و در نهایت ۶۰ ماه از زندگی خود را در زندان سپری کرد.
۳. آسترا
سن: ۵۸
هویت واقعی آسترا هرگز برای عموم مشخص نشد، اما گفته میشود که او یک ریاضی دان ۵۸ ساله است که در سال ۲۰۰۸ دستگیر شد.
به گفته مقامات دولتی یونان، این هکر توانسته به سیستم یک شرکت هوانیرو با نام Dassault Group نفوذ کند و اطلاعات آن را سرقت نماید.
آسترا توانست به اطلاعات مربوط به جتهای جنگی این شرکت دسترسی پیدا کند و سپس تکنولوژی آن را به دیگر کشورها بفروشد.
گفته میشود آسترا اطلاعات مذکور را در اختیار ۲۵۰ نفر از کشورهای برزیل، فرانسه، ایتالیا، آفریقای جنوبی و … قرار داده است.
جالب است بدانید که آسترا هر بار تنها هزار دلار را از مشتریانش طلب میکرده، در حالی که ضرر وارد شده به شرکت Dassault بیش از ۳۶۰ میلیون دلار بوده است.
۴. اؤن تور واکر
لقب: AKILL
سن: ۲۵
در سال ۲۰۰۸ اؤن واکر به اتهام ۶ جرم سایبری، در دادگاه محکوم شناخته شد. شبکهای از هکرهای بین المللی به هدایت این جوان، موفق شدند به ۱.۳ میلیون کامپیوتر در سطح جهان نفوذ پیدا کنند و با دستکاری حسابهای بانکی، درآمدی ۲۰ میلیون دلاری را برای خود رقم زنند.
اؤن از ۱۳ سالگی به مدرسه نرفت و پدر و مادرش تصمیم گرفتند در خانه به آموزش او بپردازند. همین موضوع به اؤن این فرصت را داد تا به یادگیری برنامه نویسی بپردازد و با الگوهای رمزنگاری آشنا شود.
بر پایه همین اطلاعات، اؤن توانست در ۱۷ سالگی به یک هکر ماهر بدل شود.
علیرغم کلاهبرداری میلیونی هکرها، اؤن تنها توانسته بود مبلغ ۳۲ هزار دلار را برای خود به دست آورد. در واقع او کدی را نوشته بود که سایر هکرها از طریق آن نسبت به دزدی اقدام میکردند.
بر همین اساس، او در دادگاه به حبس محکوم نشد و تنها مجبور گشت تا ۱۱ هزار دلار از پولهای خود را برگرداند. او هم اکنون به عنوان مشاور در یک شرکت امنیتی مشغول به کار است.
۵. کوین پولسن
لقب: Dark Dante
سن: ۴۹
کوین اولین فرد آمریکایی بود که پس از آزاد شدنش از زندان، نسبت به استفاده از کامپیوتر و اینترنت، محروم شد. در اوایل دهه ۹۰ میلادی، پولسن به خاطر هک کردن خطوط تلفن، به شهرت رسید.
او در این زمان توانست به خطوط تلفن یک برنامه رادیویی نفوذ پیدا کند و ترتیبی دهد تا نامش به عنوان برنده قرعه کشی یک خودرو پورش اعلام شود.
بعدها FBI متوجه این ماجرا شد و پولسن را دستگیر کرد. او پنج سال را در زندان گذارند و پس از آن به مدت ۳ سال اجازه نداشت تا از کامپیوتر و اینترنت استفاده نماید. کوین در حال حاضر یکی از نویسندگان سایت Wired به شمار میرود.
۶. آلبرت گنزالز
سن: ۳۳
آلبرت گنزالز مؤسس سایت Shadowcrew.com به شمار میرود. این سایت به اعضای خود اجازه میداد تا به خرید و فروش اطلاعات بانکی دزدی، پاسپورتهای تقلبی، گواهی تولد و … بپردازند.
Shadowcrew در طول سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ توانست به محبوبیت بسیاری دست پیدا کند و پذیرای بیش از ۴ هزار عضو باشد. گفته میشود در این بازه زمانی، اطلاعات بیش از ۱۷۰ میلیون کارت اعتباری، در Shadowcrew رد و بدل شده است.
او برای اولین بار به جرم داشتن ۱۵ کارت بانکی تقلبی، توسط پلیس دستگیر شد، اما به خاطر لو دادن اطلاعات ۱۹ عضو سایت Shadowcrew توانست از مجازات زندان فرار کند.
گنزالز بعد از این ماجرا با همکاری ۱۰ هکر دیگر، شرکت TJX را هک کرد و توانست طی یک عملیات ۱۸ ماهه، اطلاعات ۴۵ میلیون حساب بانکی را به دست آورد. او در سال ۲۰۰۸ دستگیر شد و به حبسی ۱۷ ساله محکوم گشت.
۷. کوین میتنیک
لقب: کرکس
سن: ۵۱
کوین دوست ندارد به کاری که انجام میدهد، لقب «هک» داده شود. او معتقد است که فعالیتش بیشتر به یک «مهندسی اجتماعی» شباهت دارد.
او زمانی که ۱۵ سال داشت، «مهندسی اجتماعی» را آغاز کرد. او در آن زمان یاد گرفت که چگونه میتواند سیستم بلیط اتوبوسهای آمریکا را دور بزند و بعدها نیز با مطالعه بیشتر توانست به شبکه شرکتهایی از جمله نوکیا و موتورولا نفوذ پیدا کند.
در زمان دستگیری ماموران امنیتی کاری کردند که قاضی پرونده باور کند که کوین میتواند از طریق یک دستگاه تلفن، مقدمات یک حمله اتمی را فراهم آورد.
بر همین اساس قاضی پرونده که از تواناییهای کوین آشفته شده بود، حکم حبس انفرادی را برای او صادر کرد.
کوین پس از سپری کردن ۱۲ ماه در زندان و سه سال آزادی مشروط و با نظارت، دوباره هک کردن را از سر گرفت. او این بار حرفه ایتر شده بود و توانست با استفاده از تلفنهای متعدد، موقعیت خود را از پلیس مخفی نگه دارد.
در نهایت کوین در سال ۱۹۹۹ باز هم توسط پلیس دستگیر شد و این بار چهار سال را در زندان سپری کرد. او هم اکنون در دسته هکرهای کلاه سفید قرار گرفته و مشغول مشاوره دادنهای امنیتی است.
۸. جاناتان جیمز
لقب: Comrade
سن: در زمان مرگ ۲۴ سال داشت
جاناتان فعالیتهای خود را در سن ۱۵ سالگی آغاز کرد و در آن زمان توانست به سیستم مدرسه خود نفوذ پیدا کند. او بعدها ناسا را نیز هدف گرفت و اوج کار خود را با هک کردن وزارت دفاع آمریکا به نمایش گذاشت.
او در سورس کد ایستگاه فضایی بین المللی اختلالاتی را ایجاد کرد که در نتیجه آن مهندسان ناسا مجبور شدند کامپیوترهای این مجموعه را به مدت ۳ هفته از دسترس خارج کنند و سرانجام با تحمل ضرری ۴۱ هزار دلاری، دوباره شرایط را به حالت عادی برگردانند.
او همچنین پس از نفوذ به سیستم وزارت دفاع، توانست نرم افزاری را به سرقت برد که ارزشی معادل ۱.۷ میلیون دلار را دارا بوده است.
جالب است بدانید که جاناتان تمام این کارها را در ۱۵ سالگی خود انجام داده و پس از دستگیری، تنها به ۶ ماه حبس خانگی و آزادی مشروط تا ۱۸ سالگی محکوم شده است.
قسمت خنده دار ماجرا جایی است که به علت سن پایین جاناتان، دادگاه او را مجبور کرد تا نامهای برای ناسا و وزات دفاع بنویسد و از آنها به خاطر اقدامات خود عذرخواهی نماید.
بعد از اینکه آلبرت گنزالز در سال ۲۰۰۷ با همکاری گروهی از هکرها موفق شد شرکت TJX را هک کند، سرویس امنیتی آمریکا از جیمز بازجویی به عمل آورد.
جاناتان مدعی بود که در این حمله هیچ نقشی نداشته، اما سرانجام از ترس محکوم شدن به جرمی که مرتکب نشده، تصمیم گرفت تا در حمام خودکشی نماید.
زندگی او در سال ۲۰۰۸ در حالی پایان یافت، که در نامه خودکشی اش نوشته شده بود: من به عدالت در سیستم قضایی اعتقادی ندارم. شاید این نامه و خودکشی من، این پیغام را به گوش مردم برساند. به هر ترتیب باید بگویم که کنترل این ماجرا از دست من خارج شده و این تنها راهی است که به من اجازه میدهد مجدد کنترل اوضاع را در دست گیرم.
۹. ولادیمیر لوین
لقب: نامشخص
سن: نامشخص
لوین با همکاری سه هکر دیگر توانست مبلغ ۱۰.۷ میلیون دلار را از حسابهای بانکی مختلف از سراسر دنیا، سرقت نماید.
او تمام فعالیت خود را در حالی انجام میداد که در آپارتمانش در سنت پترزبورگ نشسته بود و حتی از اینترنت نیز استفاده نمیکرد.
در واقع لوین با نفوذ به سیستم ارتباطی، به ارتباط تلفنی مشتریان با بانک گوش میداد و از این طریق اطلاعات آنها را استخراج میکرد.
لوین در سال ۱۹۹۸ توسط همکارانش به پلیس لو داده شد و مجبور گشت تا پولهای به دست آورده را به بانکها باز گرداند و البته سه سال را نیز در زندان سپری بگذراند.
۱۰. گری مک کینن
لقب: تنها
سن: ۴۶
گری بین سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۲ توانست ۱۰۰ سرور ناسا و ارتش آمریکا را مورد حمله قرار دهد. جالب اینکه او تمام این فعالیتها را از خانه عمه نامزدش در لندن انجام میداد.
گری با نفوذ به سرورها اطلاعات، نرم افزارها و فایلهای مهمی را پاک کرد که بازیابی آنها برای دولت آمریکا بالغ بر ۷۰۰ هزار دلار هزینه در بر داشت. او آنقدر بر روی سیستم ارتش آمریکا نفوذ داشت که توانست پیغام زیر را بر روی سایت آنها قرار دهد:
«سیستم امنیتی شما یک آشغال به تمام معناست. من «تنها» هستم و به خرابکاریهای خودم در بالاترین سطح ادامه میدهم.»
جالب اینکه هدف گری از هک کردن ناسا، دسترسی به اسناد مربوط به فرازمینیها بوده است. او شنیده بود که دپارتمانی خاص در ناسا، تصاویر مربوط به UFOها را در خود نگهداری میکند.
گری در این رابطه میگوید: «من به ناسا نفوذ کردم، و توانستم به اطلاعات این دپارتمان دست پیدا کنم. آنها تصاویر زیاد و باکیفیتی را در مجموعه خود نگه داری میکردند.»
۱۱. میکائیل کاسه
لقب: پسر مافیایی
سن: ۳۰
در سالهایی که میکائیل مشغول به فعالیت بود، یاهو به عنوان بزرگترین موتور جستجوی اینترنت شناخته میشد و هنوز گوگل قدرت خود را به نمایش نگذاشته بود.
میکائیل در آن زمان توانست به سیستم یاهو نفوذ کند و این سایت را به مدت یک ساعت از دسترس خارج سازد.
پس از این اتفاق بیل کلینتون، رئیس جمهور وقت آمریکا، دستور تشکیل تیمی ویژه برای پیگیری حملات سایبری را داد و مامورین کشور را در پی «پسر مافیایی» فرستاد.
میکائیل مدتی کوتاه پس از این اتفاق، زمانی که در یک چت روم با افتخار مشغول تعریف کردن هنرنماییهای خود بود، موقعیتش لو رفت و توسط پلیس دستگیر شد. او سپس به خاطر اقداماتش به هشت ماه حبس خانگی و ممنوعیت استفاده از اینترنت محکوم شد.
اگر فکر میکنید که احکام صادر شده برای میکائیل نسبت به کارهایش خیلی سبک بوده، بد نیست بدانید که او در زمان انجام خرابکاریها یک دانش آموز دبیرستانی بوده است.
میکائیل در رابطه با هکهایی که انجام داده میگوید: «این کار احساس قدرت عجیبی به شما میدهد. قدرتی که شما را در خود غرق میکند. قدرتی که بسیار اعتیاد آور است.»
۱۲. متیو بیوان و ریچارد پرایس
لقب: Kuji (بیوان) و Datastream Cowboy (پرایس)
این دو هکر انگلیسی با همکاری یکدیگر دردسرهای زیادی را برای دولت آمریکا به وجود آوردند. آنها توانستند در سال ۱۹۹۴ به شبکه پنتاگون نفوذ کنند و به اطلاعات مهمی دست یابند.
آنها سیستم شبیه سازی عملیات یک پایگاه هوایی را کپی کردند، اطلاعات مامورین آمریکا در کره شمالی را دزدیدند، و توانستند به سیستم اتمی کره نفوذ پیدا کنند.
در آن زمان پرایس تنها ۱۶ سال داشت و بیوان ۲۱ ساله راهنمایی لازم را در اختیار او قرار میداد.
در اثر خرابکاریهای این دو هکر، دولت آمریکا روزهای سختی را پشت سر گذاشت.
آنها در ابتدا نمیدانستند که بیوان و پرایس به سیستم اتمی کدام کره نفوذ کرده اند و نگران بودند که اگر کره شمالی قربانی این ماجرا باشد، یک فاجعه بین المللی رخ دهد.
در نهایت پس از اینکه مشخص شد کره جنوبی هدف هکرها بوده، تحقیقات آغاز گشت و این دو نفر سالها بعد توسط پلیس دستگیر شدند.
۱۳. Lizard Squad
اگر یک گیمر باشید احتمالا با نام این گروه آشنا هستید. Lizar Squad در سال گذشته موفق شد شبکه بازی Xbox و PlayStation را مورد حمله قرار دهد و آنها را در روز کریسمس از دسترس کاربران خارج کند.
گروه مارمولکها در سال ۲۰۱۴ شکل گرفت و اکنون خدمات حمله DDoS را در سایت خود به فروش میرساند. در واقع هر کسی میتواند با پرداخت مبلغ مورد نظر این گروه، از آنها برای از دسترس خارج کردن سایتهای مورد نظر خود استفاده نماید.
چندی پیش زمانی که فیسبوک و اینستاگرام برای ساعتی در برخی نقاط دنیا از دسترس خارج شد، Lizard Squad مسئولیت ماجرا را بر عهده گرفت.
اما بعدها معلوم شد که این مشکل تنها به خاطر اختلالاتی داخلی در سرورهای فیسبوک بوده است و به مارمولکها ارتباطی پیدا نمیکند.
اخیرا دو عضو این گروه توسط پلیس بازداشت شده اند. وینی اوماری ۲۲ ساله از انگلستان و رایان ۱۷ ساله از جمله افرادی هستند که تا پیش از این در گروه Lizard Squad مشغول به فعالیت بوده اند.
۱۴. Anonymous
گروه Anonymous یا «ناشناس» تشکیل شده از هکتویست هایی است که معمولا خود را درگیر مسائل سیاسی و بین المللی میکنند.
این گروه تا سال ۲۰۰۸ درگیر ترول ورزی و شوخیهای سایبری بود و در حملات خود سوژههای جالبی را هدف قرار میداد. حمله به فرقه ساینتولوژی را میتوان از جمله اقدامات Anonymous در این دوران دانست.
اما پس از ۲۰۰۸، Anonymous ساختاری جدیتر پیدا کرد و در رویدادهایی مانند شلوغیهای فرگوسن در آمریکا و یا ماجرای مجله چارلی هبدو، حضور خود را با انتشار برخی اسناد و مدارک، به معرض نمایش گذاشت.