قرص والزومیکس در چه مواردی مصرف میشود؟ | عوارض قرص والزومیکس
قرص والزومیکس برای کنترل و درمان فشار بالای خود مورد استفاده قرار میگیرد.
قرص والزومیکس باعث ضد پرفشاری خون است و باید زیر نظر پزشک متخصص مصرف شود. قرص والزومیکس سبب کاهش فشار خون برای بیماران میشود.
قرص والزومیکس ترکیبی از دو داروی آملودیپین و والسارتان، برای درمان فشارخون بالا (هایپرتنشن) هست. آملودیپین، به دستهای از داروها، با نام مسدودکنندههای کانال کلسیمی تعلق دارد. این داروها، از انتقال کلسیم به سلولهای عضلانی صاف، که در دیواره رگهای کرونر و سایر عروق بدن وجود دارند، جلوگیری میکند.
قرص والزومیکس چیست ؟
والزومیکس یک داروی خوراکی است که به دستهای از داروها، به نام مسدودکنندههای گیرنده آنژیوتانسین (ARB) تعلق دارد. اتصال آنژیوتانسین به گیرندهها، سبب تنگ شدن (انقباض) رگهای خونی و افزایش فشارخون میشود. والزارتان با مسدود کردن گیرنده آنژیوتانسین، از عملکرد آن جلوگیری مینماید؛ و بدین ترتیب رگهای خونی را گشاد کرده و فشارخون را کاهش میدهد.
عوارض قرص والزومیکس
حالت تهوع
کاهش عملکرد کلیه
سردرد
حساسیت (آلرژی)
سرگیجه
ورم دست، مچ پا و پا
خستگی
درد شکمی
سرفه
اسهال
ناتوانی جنسی
هیپرکالمی
مصرف قرص والزومیکس در بارداری و شیردهی
مصرف این دارو در دوران بارداری میتواند باعث صدمه و یا حتی مرگ جنین در حال رشد گردد. مصرف آن در سهماهه اول بارداری توصیه نمیشود و پسازآن نیز به دلیل احتمال صدمات جدی به جنین، نباید مصرف شود.
موارد منع مصرف والزومیکس
سابقه حساسیت به هریک از اجزاء تشکیلدهنده این دارو
تنگی آئورت یا شوک کاردیوژنیک
بیماریهای شدید کلیوی و یا در بیماران تحت دیالیز
بارداری
مصرف همزمان با داروی آلیسکیرن در بیماران دیابتی
کاهش شدید فشارخون
نارسایی قلب پس از یک حمله قلبی
بیماریهای شدید کبدی یا صفراوی مانند سیروز صفراوی یا کلستاز
دوز مصرف قرص والزومیکس
دوز معمول این دارو 5/160 تا 10/320 میلیگرم در روز است و بیشترین اثر در عرض 2 هفته مشاهده میشود.
این دارو را مطابق دستور پزشک مصرف نمایید. از مصرف مقادیر یا دفعات بیشتر از دستور پزشک خودداری کنید. بیشترین اثربخشی دارو زمانی است که مقدار دارو در خون ثابت باشد. بهمنظور حفظ مقدار ثابت دارو در خون، هیچیک از نوبتهای مصرف را فراموش نکنید. دارو را در زمان مشخصی از روز مصرف نمایید. ضمن مصرف این دارو برای کنترل فشارخون، پزشک ممکن است کنترل وزن و یا پرهیز در مصرف برخی غذاها شامل غذاهای غنی از سدیم (نمک) را توصیه نماید. قبل از هرگونه تغییر در رژیم غذایی با پزشک خود مشورت نمایید.
درصورتیکه یک نوبت از مصرف دارو را فراموش کردید، بهمحض به یادآوردن فوراً آن را میل کنید. ولی اگر تقریباً زمان مصرف نوبت بعدی فرارسیده باشد، فقط آن نوبت را مصرف نموده و از دوبرابرکردن مقدار دارو خودداری کنید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.