//
کدخبر: ۳۵۱۲۶۵ //

کمبود ویتامین D چه آسیب های به بدن می زند؟

همه نشانه های کمبود ویتامین D که باید به آن ها توجه کنیم در این گزارش آمده است.

کمبود ویتامین D چه آسیب های به بدن می زند؟
به گزارش فرتاک نیوز،

به نقل از روزیاتو، حفظ سطح طبیعی ویتامین D برای یک زندگی سالم ضروری است، اما کمبود آن می‌تواند باعث بروز علائم خطرناک شود. تلاش برای حفظ یک رژیم غذایی و سبک زندگی سالم شاید دشوار به نظر برسد، اما اطمینان از داشتن ویتامین D کافی می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. ویتامین D، می‌تواند از شما در برابر سرماخوردگی محافظت کند و انرژی شما را افزایش دهد. ویتامین D به تنظیم مقدار کلسیم و فسفات در بدن کمک می‌کند. کلسیم و فسفات، مواد مغذی و ضروری برای به حفظ سلامت استخوان ها، دندان‌ها و ماهیچه‌ها هستند.

 

انرژی کافی داشتن، یکی از دلایل مهم است که اغلب نادیده گرفته می‌شود. بسیاری ممکن است اصلا متوجه نباشند که چقدر کم انرژی هستند و روز به روز خسته‌تر می‌شوند و حتی فکر کنند که این وضعیت عادی است. با این حال، اغلب علت خستگی‌های طولانی مدت و مداوم، کمبود ویتامین D است. این علائم در دراز مدت می‌تواند بر زندگی روزمره شما تأثیر بگذارد و رانندگی و انجام فعالیت‌های عادی را خطرناک کند.

اغلب توصیه می‌شود که در طول ماه‌های پاییز و زمستان روزانه یک مکمل ویتامین D مصرف شود. از اوایل فروردین تا اواخر شهریور، اکثر مردم باید بتوانند ویتامین D کافی را به طور طبیعی دریافت کنند. کمبود ویتامین D منجر به ناهنجاری‌های استخوانی می‌شود که مستقیماً باعث کاهش روند رشد و کم شدن قدرت عضلات می‌شود. گیرنده‌های ویتامین D بر عملکرد ماهیچه‌های اسکلتی تأثیر می‌گذارد. اساسا، سطوح پایین ویتامین D باعث مشکلات استخوانی، ضعیف شدن قدرت عضلانی و کاهش عملکرد در سراسر بدن می‌شود. این شرایط ممکن است شما را در انجام کار‌های اساسی زندگی هم ناتوان بگذارد.

 

دریافت ویتامین D با میکروگرم محاسبه می‌شود. به طور معمول، مقدار ویتامین D به عنوان واحد بین المللی (IU) بیان می‌شود. ۱ میکروگرم ویتامین D برابر با ۴۰ IU است. بنابراین، ۱۰ میکروگرم ویتامین D برابر با ۴۰۰ IU است. کودکان از سن ۱ سالگی و بزرگسالان، روزانه به ۱۰ میکروگرم ویتامین D نیاز دارند. نوزادان تا سن یک سالگی به ۸.۵ تا ۱۰ میکروگرم ویتامین D در روز نیاز دارند. یک میکروگرم ۱،۰۰۰ برابر کوچکتر از یک میلی گرم است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۵۱۲۶۵ //
ارسال نظر