//
کدخبر: ۳۱۷۵۰۸ //

پایین آوردن درجه حرارت بدن با ۸ ماده غذایی

برخی غذاهای کم‌قند، کم‌کربوهیدرات و کم‌کالری برای پایین آوردن درجه حرارت بدن و خنک شدن بخصوص در روزهای گرم سال، بسیار مفید است.

 پایین آوردن درجه حرارت بدن با 8 ماده غذایی
به گزارش فرتاک نیوز،

 خوراکی‌هایی هستند که در تابستان مصرفشان بسیار مفید است و بدن را خنک نگه می‌دارند. در اینجا ۸ مورد از این گزینه‌های غذایی موثر برای خنک نگه داشتن بدن در تابستان را معرفی می‌کنیم.

آب نارگیل: این نوشیدنی، نه‌تنھا قند خیلی کمی دارد بلکه منبع الکترولیت‌ھایی مثل پتاسیم است که به بدن آبرسانی کرده و بدن را خنک می‌کند.

ماست: خوردن غذاھای سرد مثل ماست، دمای داخلی بدن را کاھش می‌دھد. به علاوه، ماست حاوی مقدار زیادی آب است و به بدن آبرسانی می‌کند.

فلفل تند: محبوب بودن غذاھای تند در کشورھا و مناطقی که آب و ھوای گرم دارند، بی‌دلیل نیست. فلفل، دمای داخلی بدن را بالا می‌برد. در نتیجه، عرق می‌کنیم. تبخیر عرق از روی پوست، بدن را خنک می‌کند.

کرفس: ۹۵ درصد از این گیاه را آب تشکیل می‌دهد. کرفس خواص دیورتیک دارد و می‌تواند به جلوگیری از احتباس مایعات در بدن کمک کند. مصرف کرفس به هضم موثر غذا و جلوگیری از احساس سوزش و نفخ کمک می‌کند.

توت‌ها: انواع توت‌ها باعث کاهش دمای هسته بدن می‌شود و شما احساس خنک‌تر شدن می‌کنید. این دسته میوه‌ها بسیار کم‌قند هستند. جالب است بدانید که یک فنجان تمشک تنها ۵ گرم و یک فنجان زغال اخته تنها ۷ گرم شکر دارد.

رازیانه: علاوه بر اینکه منجر به بهتر شدن هضم غذا و کاهش اسیدیته معده می‌شود، آب و فیبر موجود در آن منجر به کاهش دمای بدن نیز می‌شود.

آناناس: مصرف بیش از حد پروتئین باعث می‌شود که شما احساس گرما کنید. در واقع بدن انرژی زیادی را صرف شکستن پروتئین کرده و گرما تولید می‌کند. البته لازم نیست که در فصل تابستان از خوردن پروتئین چشم‌پوشی کنید بلکه می‌توانید غذای پروتئینی خود را ھمراه با آناناس بخورید. این میوه، سرشار از آنزیمی به نام بروملین است که پروتئین را می‌شکند و در نتیجه، ھضم آن را برای بدن، آسان‌تر می‌کند و حرارت تولیدشده در بدن کمتر می‌شود.

آووکادو: حاوی فیبر محلول و آب است و بدن حرارت کمتری برای ھضم آن، تولید می‌کند. به علاوه، آووکادو سرشار از پتاسیم است و الکترولیت‌های ازدست‌رفته توسط تعریق را جبران می‌کند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۱۷۵۰۸ //
ارسال نظر